STV feirer 3 spreke år!

Denne uka feirer Surnadal trenings- og velværesenter 3 år. Feiringen består blant annet i afrorytmer og yoga på Damenes Aften hos Intersport, måneskinnstur og flotte tilbud på bekledning og medlemskap. Les mer - og bli med!

Jimmy Makurumbandi og Ann Kristin Nerland Bruset_690x518.jpg

Jimmy Makurumbandi og Ann Kristin Nerland Bruset.

Jimmy Makurumbandi er profesjonell danser som for tiden jobber på kulturskolen i Surnadal. Torsdag 5. mars kl 18.30, på Damenes Aften på Intersport, vil han med glede lære hvor enkelt det kan være å danse zumba med lette afrorytmer etter sin tromme. Fra 1. mars gir STV sine medlemmer mulighet til å vise frem sitt medlemskort ved Intersport for å få noen rabatter på inneklær til trening. Ann Kristin ved STV vil dessuten kjøre 30 minutter yoga og pilates samme kveld, og flytter dermed timen ned fra STV.

Ann Kristin Nerland Bruset.jpg

 

STV har tidligere fått gode rabatter på Sport1 og takker for fantastiske år sammen.

 

Onsdag 5. mars arrangerer STV måneskinntur til Løålikjølen. Oppmøte er på STV kl 16.30, og man går samlet opp til Løålikjølen der varmehytten er oppvarmet. Saft og grillede pølser i lompe vil bli påspandert turdeltagerne, men ta med matpakke og drikke ved behov. Vi håper månen lyser vei for oss, men ta gjerne med hodelykt. Det er Friluftslivets år i år og derfor er alle velkommen på denne vakre måneskinnturen. Du trenger ikke være medlem på et senter.

 

Søndag 8. mars er det klar for feiring av 3-årsdag på senteret. Kvelden starter ved at vi danser oss glad sammen med Jimmy fra kl 18.30 til 19.30. Feiringen fortsetter i klatreveggen sammen med Ingvild Kårvatn og instruktører fra kl. 19.30 til 21. Servering.

Denne dagen har STV 30% rabatt på egne klær, samt gratis innmelding og tilbud på medlemskap til 310,- pr. mnd (gjelder avtale, 12 mnd binding).

STV-klær_690x920.jpg

 

Alle foto: STV