Skiløype

STØTTE TIL SKILØYPEOPPKJØRING I RINDAL

Turstigruppa som eies av IK Rindals-Troll og IL Rindøl vil også denne sesongen be om støtte til løypeoppkjøring i Rindal. Vi er blitt bedt om å koordinere dette arbeidet, og vi tar på for fjerde sesongen. På den tiden har det skjedd mye med skiløypetilbudene. På en finvershelg har vi opp i mot 100 km med tråkkemaskinpreparerte skiløyper. Det er Helgetunmarka, Tørsetmarka og Rørvatnet mot Garbergfjellet. I tillegg har vi Furuhaugmarka og lysløypene som blir preparert når det er behov. Ut over dette er det en del trasèer som blir preparert med snøskuter. På en del av løypenettet har vi kommet godt i gang med skilting.

Alt dette koster penger. Det er basert på et spleiselag mellom det offentlige, private bedrifter og privatpersoner. For å få til å finansiere dette er vi helt avhengig av at alle disse bidrar.

Enkelte foreninger og grunneierlag har innsamlingsaksjoner i tillegg til denne henvendelsen. Da gis det støtte til enkeltprosjekt. Med ditt bidrag til denne henvendelsen støtter du all løypeoppkjøring i Rindal.

Turstigruppa vil videre fordele midlene til det enkelte lag og organisasjon. Vi takker så mye for støtten vi fikk i fjor, og håper på god oppslutning også i år. Vi vil også rette en stor takk til alle grunneiere som er velvillige til vårt løypenett.

Vedr. kjøreplan vises til Trollheimsporten. Gå inn på trimløyper og løypenett.

Med din støtte er du med og støtter alle skiløyper i Rindal. Om du ikke er storbruker av løypene, men synes at vårt arbeid er positivt, er vi svært glad for din støtte. På forhånd: Tusen takk for støtten!

Kontonr: 4111 14 29772

Du finner også en giro du kan skrive ut for å benytte, ved å klikke her.

Rindal 21.03.11: Turstigruppa