målscorere orkdal

Sterk seier i treningskamp

Surnadals fotballherrer i 4. divisjon leverte lørdag en solid prestasjon i treningskamp mot Orkla. Trønderne stilte med et sammensatt lag av spillere fra 3., 4. divisjon og rekruttlaget. Surnadal vant kampen 3 - 1 etter scoringer av Sander Smevoll, Geir Bævre og Sondre Bolme.

Orkla gikk opp i ledelsen 1 - 0 etter corner i det 14. spilleminutt. Kvarteret senere utlignet Sander Smevoll til 1 - 1. Like før pause fikk Orkla tildelt straffespark, men keeper Mattis Fiske vartet opp med en glimrende redning.

I det 62. minutt sørget Sondre Bolme for å sende Surnadal opp i ledelsen 2 - 1. Geir Bævre økte ledelsen til 3 - 1 etter å ha headet ballen i mål på en godt slått corner fra Vegard Gjul.

Surnadal vant kampen 3 - 1, noe trener Webjørn Holten er meget godt fornøyd med.

- I store deler av kampen flyter det godt, vi er aggressive og det som jobbes med på trening vises i kamp. Mange gode valg, og Orkla slipper lite til. En god dag for SIL-gutta, oppsummerer Holten på fotballgruppas facebookside.