Jørgen G

Sterk prestasjon av Rindals B-lag

Med mange forfall og bare 11 mann i kamptroppen, spilte Rindal 2 borte mot Frøya 2 søndag. Et hat-trick av Jørgen Gjerstad sørget for 3-1-seier til Rindal, som stilte med både trener Morten Møller og lagleder Øyvind Dalen på banen mot Frøya.

Rindal 2 åpnet høstsesongen med kamp borte mot tabelljumbo Frøya 2 søndag ettermiddag.

Med ekstremt mange spillere opptatt med andre ting denne dagen, måtte både trener Morten Møller og lagleder Øyvind Dalen spille for å stille med 11 mann. Det var derfor en litt skeptisk gjeng som tok turen til Frøya.

Kampen var derimot jevnspilt, men en Frøya-scoring midtveis i første omgang gjorde at hjemmelaget ledet til pause.

I andre omgang jaget Rindal scoring og Jørgen Gjerstad, for anledningen omskolert til midtbanespiller, skulle vise seg å bli svært viktig for Rindal. Med sine kjappe raid oppover høyresiden skapte han store problemer for Frøya-forsvaret og ga seg ikke før han hadde satt tre baller i nettet bak Frøyas målvakt. Ekte hattrick, altså.

Dermed var det et svært fornøyd (dog enda mer slitent) Rindal 2 som kunne juble for tre deilige poeng når dommeren blåste av, og med det beholder 4. plassen på tabellen. Suveren innsats av alle 11.

Tekst: Øyvind Dalen

Ingressfoto: Jørgen Gjerstad rager høyest i feltet i kamp for Rindals A-lag mot KIL/Hemne 2. Søndag scoret Gjerstad alle tre målene da Rindal 2 slo Frøya 2 3-1 på bortebane.

Rindal IL er medlem av Trollheimsporten.