Elise 2_1024x1338

Ny medredaktør på plass

Sommer med Elise i Trollheimsporten

Elise Karlstrøm Bjørnstad (17) starta i dag som sommervikar i Trollheimsporten. Ho er ferdig med første året allmen ved Surnadal vgs og skal til høsten reiste til USA som utvekslingsstudent og bo hos Kelly og Kari Keen i Oregon sammen med Paula fra Brasil. Det gleder ho seg til. Men i sommer vil ho glede mange på Trollheimsporten. Ta kontakt med Elise: elise@trollheimsporten.no - tlf 481 77 078 og vår vaktepost: redaktor@trollheimsporten.no.

Dette oppholdet i Oregon USA kan du følge på Trollheimsporten i løpet av høsten, vinteren og våren. Elise vil rapportere jamt fra oppholdet.

Elise har også sin egen blogg - elisebear.blogg.no - som vil bli å finne her på Trollheimsporten framover. Den oppdateres fleire ganger om dagen og du finner den her.

Ellers bor Elise på Nestua Bjørnstad i Rindal sammen med søsknene Dina og Ole, mor Anni og far Tor. På Trollheimsporten blir Elise å treffe på elise@trollheimsporten.no og på tlf 481 77 078.

Du finner alle medredagtørene her - velkommen til Trollheimsporten her og kontakt TP her.

Ta kontakt med trollheimsporten - helst på redaktor@trollheimsporten.no. Da treffer du den som er på vakt. Sammen med Elise er Gine Moen Kirkholt og Jorid Skjølsvold sommervikarer og medredaktører. Her ser du dem sammen med hovedredaktør og daglig leder Willy Karlstrøm: