utleira jubel

Solid av herrene - damene har fortsatt en vei å gå

Surnadals seniorlag var i aksjon på hjemmebane lørdag. Herrelaget imponerte stort og vant med solide 25 - 18 over Utleira 2. Damelaget ødela for seg selv med hele 22 personlige feil, og gikk på et nytt klart tap.

Herrelaget til Surnadal fremstår som et godt 4.divisjonslag med dyktige spillere på alle posisjoner på banen. Forrige helg fikk de sin første seier denne sesongen mot Vikhammer 3 på bortebane. Lørdag hadde de ingen problemer med å slå Utleira 2, og ledet på det meste med 10 mål. Anført av en meget opplagt Petter Mathisen Giæver leverte hjemmelaget mange flotte angrep og godt tempo gjennom hele kampen. Storskytterne Håkon Mikkelsen og Anders Moe Sæter bidro også sterkt til at herrene kunne juble for 2 nye poeng. Surnadal klatret med dette til 7.plass på tabellen. Se kampfakta nederst i saka.

Petter Mathisen Giæver flyr høyt og lager mange mål

Nytt tap for damelaget
Lørdag møtte damelaget svak motstand i Rapp, som tidligere på dagen tapte klart mot Rindal. Surnadal sliter dessverre med å få spillet til å fungere, og kampen ble aldri spennende. Gjestene ledet på det meste med elleve mål, men ble tydelig slitne mot slutten av kampen og slapp seg litt ned. Surnadal virket stresset i angrep, og var veldig opphengt i å sette i gang avtaler som gang på gang ikke fungerte. Med hele 22 personlige feil, hvor fem av de kom i i løpet av de fire første minuttene av andre omgang, blir det nærmest umulig å vinne håndballkamper. Det var også tydelig at savnet etter Kine Bjørseth var stort. Storskytteren er tilbake i søndagens hjemmekamp. Surnadal tapte til slutt kampen 18 - 24, etter å ha ligget under 9 - 17 til pause.

Kampens beste spillere var Jorunn Engdal Storholt og keeper Emilie Moholdt. Sistnevnte vartet opp med mange gode redninger, og sørget for at resultatet ikke ble verre enn et seksmålstap.