vestnes1_690x525

Snudde til seier

Surnadal lå under både 0 - 1 og 1 - 2  mot bunnlaget fra Vestnes, men snudde kampen i andreomgangen, og vant fullt fortjent 5 - 2.

Vestnes/Varfjell kom til Syltøran med to strake tap og 1 - 11 i målforskjell, og skulle være grei skuring for Surnadal som har ambisjoner om å kjempe i toppen av tabellen. Gjestene skapte likevel mer trøbbel for Surnadal enn forventet.

Surnadal fikk en marerittstart på kampen, da gjestene satte ballen i mål etter bare 4 spilleminutter. Målet var en gavepakke fra hjemmelaget, som kan settes på kontoen for dårlig kommunikasjon mellom forsvar og keeper.

Surnadal var det klart beste laget, og frem mot pause var det enveiskjøring mot bortelagets mål. Gang på gang spilte Surnadal seg rundt på kantene, og skapte store muligheter mot et svakt lag fra Vestnes/Varfjell. Lønn for strevet kom i det 35. spilleminutt, da Lars Mogstad fïkk æren av å sette ballen i mål, etter å ha fått pasningen servert på et sølvfat fra kaptein Stein Todalshaug. Gleden ble dessverre kortvarig. Knappe to minutter senere var keeper Steinar B. Ranheim uheldig med avklaringen, og ballen endte rett i føttene på bortelagets Nirut Mjøs, som enkelt sendte laget sitt opp i ledelsen 2 - 1. Alle de tre målene før pause var altså skapt av hjemmelaget...

Etter hvilen dominerte Surnadal totalt, og det var bare et tidsspørsmål før utligningen skulle komme. I det 53. spilleminutt viste Ola Heggset hva han er god for, og driblet seg forbi flere forsvarsspillere, før han satte ballen sikkert i mål til 2 - 2. Kampens beste prestasjon!

Surnadal gikk opp i ledelsen for første gang i kampen etter drøye 60 spilleminutter. Andreas Dalsegg Sæter viste frem skuddfoten, og banket ballen utagbart i mål. Kvarteret senere ble Ola Heggset felt på ulovlig vis innenfor 16-meteren, og fikk tildelt straffespark som Bjørnar Dalsegg Sæter satte sikkert i mål (se video under).

Ti minutter før slutt satte Andreas Dalsegg Sæter inn sitt andre mål for dagen, og fastsatte sluttresultatet til 5 - 2. Surnadal står dermed med full pott - 6 poeng - etter to kamper. Neste seriekamp er lørdag 9. mai. Da venter Åndalsnes på bortebane.

Kampfakta Surnadal - Vestnes Varfjell 5 - 2 ( 1 - 2 )