Martin Bøklep

Skytterfinalister

Martin Bøklep, Jorun Snekvik, Guro Øie Bævre, Margrete Dalsegg, Hanne Waag, Erling Waag, Kristian Henden og Leif Peder Fugelsøy har til felles at de er kommet på sine klassers respektive finalelag under landsskytterstevnet på Lesja.

Foto: Landsskytterstevnet 2015

Martin Bøklep fra Hjelmen skytterlag (over) gjorde det skarpt med resultatet 30/21 i feltskytinga og er dermed på finalelaget i juniorklassen. Der følges han av Jorun Snekvik fra Surnadal skytterlag med resultatet 29/22 og Guro Øie Bævre fra Bæverdalen skytterlag med sluttsum på 29/21 i den innledende skytinga.

Margrete Dalsegg fra Øvre Surnadal skytterlag klinket til med resultat på 250 i den innledende skytinga for eldre rekrutt, og er dermed på finalelaget.

Hanne Waag er også i det øvre sjiktet med resultatet 30/13 på feltskytinga i klasse 4. Det sikrer etter all sannsynlighet plassen på finalelaget.

Det er flere Waag å se på finalelagslistene, da Erling Waag slo til med 30/20 på feltskytinga i rekruttklassen. I samme klasse fikk Kjell Arne Fjærli fra Bæverdalen skytterlag et sluttresultat på 29/14, men det er i skrivende stund ikke klart om dette holder til finalelaget.

Lokale finalister også i feltskytinga for klassen V73: Kristian Henden fra Surnadal skytterlag endte på 30/17 og Leif Peder Fugelsøy fra Øvre Surnadal skytterlag endte på 30/15.

 

Er du på Lesja? Da vil vi gjerne se bilder fra livet på stevnet! Send oss bilder enten via e-post på redaktor@trollheimsporten.no eller ved å knagge bildene dine på Instagram med #trollheimsporten.