Skyting

Surnadal Bygdeungdomslag melder:

Skytedag på Angråmyra

I forbindelse med vårsprell arrangerer Surnadal Bygdeungdomslag skytedag på Angråmyra. Vårsprell er en uke på våren der lokallagene drar i gang aktiviteter, og er i år fra 20. - 29. mars.

Under Vårsprell ønsker vi å legge et spesielt stort fokus på medlemspleie av de eksisterende medlemmene. Alle som har vært med oss før, får absolutt mest valuta for pengene ved å betale kontingenten tidlig. Vårsprell er for mange av lokallagene våre en «kick-start» på året for å tilby dere flere og bedre aktiviteter, med tydelige medlemskapsfordeler. Vi synes det er viktig å ha fokus på medlemsaktivitet hele året, og den beste måten å gjøre dette på mener vi er ved å arrangere aktiviteter som viser at det er gøy og verdt det å være medlem. Derfor arrangerer vi MEDLEMSAKTIVITETER i løpet av vårsprelluka.

Derfor arrangerer Surnadal Bygdeungdomslag skytedag på Angråmyra lørdag den 28. Mars kl. 12.00 og utover for våre medlemmer. I tillegg til skyting blir det både grilling og tevlinger som øksekast som vi oppfordrer alle til å delta på. Det vil også bli arrangert en skytekonkurranse der vinneren får en billett til Landsstevne 2015 som befinner seg i Vikersundbakken. Dette er selvfølgelig helt GRATIS å være med på dersom du er medlem i Norges Bygdeungdomslag. Dersom du ikke er medlem men ønsker å bli det så er det selvfølgelig mulighet for det.

Priser:
Ordinært medlemskap 2015 kr. 270 Ønsker du kun å støtte oss og ikke ha verv eller være aktiv i organisasjonen, kan du velge å være støttemedlem. Halvparten av kontingenten går uavkortet til lokallaget ditt: kr. 330.

Vi har også gått til anskaffelse av kortterminal, noe som betyr at det er mulig å betale med kort for den som ønsker det.