Nordvik1

52-17 søndagsturen melder:

Skitur i Nordvik – Palmesøndagstur i Surnadal

Førstkommende søndagstur blir skitur i Nordvik. Vi samles i helninga øst for inntaksdammen på enden av bomvegen/Blomlivegen som går opp ved Nordvik grendehus. Her kan man delta i ulike aktiviteter eller velge å gå en tur til et av flere mulige turmål.

BESKRIVELSE:

Vi samles i helninga øst for inntaksdammen på enden av bomvegen/Blomlivegen som går opp ved Nordvik grendehus. Her kan man delta i ulike aktiviteter eller velge å gå en tur til et av flere mulige turmål. Siden samlingsplassen ligger på ca. 400 meters høgde, er vi allerede ved startpunktet inne i et flott skiterreng. Det blir oppkjørte skiløyper i området.

Ved dårlig vær ordner vi et alternativt opplegg.
 

AKTIVITETER:

Her er det mange muligheter for en fin skidag for både store og små. Det vil bli mulighet for både aking, hopping og kulekjøring. Det blir også mulighet for å ordne seg noe varm mat på bålpanne. Arrangøren ordner med varme.

Samlingsplassen ved dammen er også et flott utgangspunkt for turer av ulik lengde, f.eks til Seterstølen, Seterhaugen, Svinvikhamrane, Sula eller på nordsida mot Nordslettlia.
 

DATO OG KLOKKESLETT:

Søndag 29. mars fra klokken 11.00 til 15.00. Været bestemmer om det blir lenger.
 

OPPMØTESTED:

Nordvik Forsamlingshus klokka 11.00, eller oppe ved parkeringa ved siden av inntaksdam på enden av bomvegen/Blomlivegen.

Det blir mulighet for skyss fra Nordvik Forsamlingshus.
 

VEIBESKRIVELSE (TIL OPPMØTESTED):

Kommer du fra Skei, må du kjøre i retning Kvanne. Ta av på Todalskrysset og kjør innover i retning Todalen. Kjør til Nordvik er skilta. Grendehuset ligger etter ei lita stund på nersida (høgre side) av vegen. Her kan du velge å parkere, eller du kan ta inn på Blomlivegen, en bomveg som starter på øversida av vegen rett ovenfor grendahuset («Nordvik Forsamlingshus») og parkere når du kommer til enden av den.

Vi tilbyr skyss med traktor og henger for dem som ikke vil kjøre opp.

Husk bompenger, 40,- hvis du velger å kjøre opp Blomlivegen.
 

KOORDINATER:

Oppmøtested 1: 62.87302’N  8.61151’Ø (WGS84, desimal)

Oppmøtested 2: 62.86597’N  8,63074’Ø (WGS84, desimal)

Turmål: 62.86597’N  8.67434’Ø (WGS84, desimal)
 

ARRANGØRKONTAKT:

Nordvik grendelag i Surnadal ved:

Ola Nordvik - 95731447

Ola Magne Nordvik – 91338054

plakat1.jpg

Plakat2.jpg

Nordvik2.jpg

Nordvik3.jpg

ALLE BILDER: FOTO: LINE NORDVIK – ILLUSTRASJONENE ER FRA SURNADAL KOMMUNE