midsund sven ranes

Sjette strake seier

Onsdag kveld vant Surnadal 2 - 0 mot Midsund på Syltøran stadion, og kunne juble for sin sjette seier på rad. Nå er det kun ett fattig poeng som skiller Surnadal og serieleder Averøykameratene.

Surnadal har ikke avgitt poeng siden tapet mot Eidsvåg 13. juni. Siden den gang har de vunnet alle sine kamper med god margin, scoret hele 37 mål og slippet inn kun fem. Det er hyggelig statistikk for trener Webjørn Holten og hans disipler.

Kampen mot Midsund går ikke inn i historien som den beste. Surnadal var det klart beste laget, men vartet ikke opp med storspill. Høydepunktet kom i det 22. spilleminutt da Sander Smevoll satte inn 1 - 0 til hjemmelaget etter et meget godt forarbeid av Sven Ranes. Førsteomgangen var ellers kjedelig og sjansefattig.

I andreomgangen fortsatte Surnadal å dominere kampen mot et svakt bortelag som ikke skapte noe som helst. I det 62. spilleminutt ble Bjørnar Dalsegg Sæter felt på ulovlig vis av keeper Kristoffer Nilsen, som etter taklingen ble vist på tribunen. Dalsegg Sæter tok selv straffen og satte den sikkert i mål. Midsund måtte dermed avslutte kampen med èn spiller mindre. Selv om Surnadal klarte å skape mange sjanser i sluttminuttene, ble det ikke flere mål.

Surnadal tok tre svært viktige poeng i kampen om opprykket. Surnadal har nå 33 poeng, og puster serielederen fra Averøy i nakken.

Se tabellen her

midsund sander smevoll.jpg
Sander Smevoll i duell