Surnadal motocrossklubb:

Siste runde i midtnorsk mesterskap

Surnadal motocrossklubb har sendt oss bilder fra 6. og siste runde i midtnorsk mesterskap i motocross som ble arrangert i Molde i helga.

IMG_7716.JPG
Fra starten i klassen MX 85, 13-15 år på lørdag. Skikkelig vått og tøft føre å kjøre i, siden det regna ustanselig hele fredagsnatta og lørdagen. Råg vant dette løpet, med Håkon på 5, Mathias på 6 og Jonas på 8.

IMG_7742.JPG
Fra premieutdelinga på lørdag. De 10 beste kjørerne fra 6 løp sesongen 2015. Surnadal motocrossklubb kjempebra representert, med Håkon K Sæter på 3.plass, Mathias Rognskog på 6.plass, Råg Rindal på 7.plass og Jonas Walltin på 8.plass.

IMG_7743.JPG
Fra premieutdelinga på lørdag i klassen 65cc. To gutter fra klubben: Steinar K Sæter og Jon Kristoffer Bolme.

Ellers stilte 3 gutter i klassen 85 rekrutt på lørdag, Aleksander Rognskog, Anders Moen og Viljar Kvande, som alle gjorde et godt løp på et krevende føre.

IMG_7739.JPG
Fra premieutdelinga klassen 85, 11-15 år. Godt representert fra Surnadal motocrossklubb med knallgode resultater. Råg Rindal, Håkon K Sæter, Mathias Rognskog og Jonas Walltin blant de 5 beste. Anders Moen, Jørgen Betten og Simen Kanestrøm stilte også til start, og gjorde en kjempeinnsats.