AK Stein_550x555

Sesongens viktigste seier

Stein Todalshaugs scoring i det 57.minutt kan vise seg å bli avgjørende for Surnadals levetid i 3.divisjon. Med 1-0 seier over Eidsvåg tok Surnadal et langt steg i riktig retning på tabellen. Flere av lagene som truer Surnadal, avga poeng i dagens serierunde. Likevel blir ingenting avgjort før siste serierunde. - Det blir ulidelig spennende, sier trener Ingebrigt Gjerstad.

Med seier over Midsund neste helg er Surnadal sikret videre spill i 3.divisjon. Med uavgjort kan Surnadal berge plassen om Sunndal vinner over Larsnes. Surnadal kan også overleve med tap, men da må enten Averøykameratene, Volda eller Brattvåg tape sin kamp. - Her kan mye skje, men vi kan avgjøre dette med å vinne kampen mot Midsund. Det skal være overkommelig. Vi vet at de er farlige fremover og ikke fullt så god bakover. Det må vi prøve å utnytte, sier Gjerstad som håper og tror på hjelp fra Sunndal - Vi får håpe at Sunndal gir alt i bortekampen mot Larsnes, for jeg er nok redd for at både Volda og Brattvåg vinner sine kamper.

Sunndal tapte overraskende mot Stranda i dag, og er dermed ute av opprykkskampen. Kampen om opprykk til 2.divisjon står nå mellom Træff og Skarbøvik. De møter hverandre i ssesongens siste kamp kommende helg.

Dagens kamp mot Eidsvåg var ikke en god kamp av Surnadal - Det var tydelig en nerve gjennom hele kampen. Vi lykkes ikke med det vi skal gjøre, og har flere dårlige touch på ballen, noe som kan skyldes en intim kunstgressbane som for oss er uvant. Vi kommer mer med etterhvert, og vinner kampen fortjent, sier Gjerstad.  Se tabellen her.

Surnadal møter Midsund på Syltøran stadion lørdag 22.oktober kl.15.00.

Se alle resultater og oversikt over kampene i siste serierunde her