vestnes nelly skjølsvold

Seier til Rindal, tap for Surnadal

5. divisjonslaget til Rindal hadde ingen problemer med å vinne bortekampen mot Oppdal, mens Surnadals 4. divisjonslag fikk det tøft mot tabelltoer Flå/Lundamo i Surnadal idrettshall lørdag. 

Rindals 5. divisjonslag fikk en flott start på kampen, og ledet hele 7 - 1 etter elleve spilleminutter. Til pause var avstanden økt til ti mål. Oppdal scoret andreomgangens fire første mål, men seieren var aldri truet. Rindal vant til slutt kampen 22 - 15. Nelly Skjølsvold (bildet) ble toppscorer med 6 mål.

Søndag tar Rindal turen til Ålen. Kampstart 17.00. 

Se tabellen her

Kampfakta Oppdal - Rindal 15 - 22 ( 5 - 15 )
Eirin Mogset
Arnhild Bergheim 1
Mona Nonstad Bolme 4
Mette Skjølsvold Aasen 2
Karen Syrstad 2
Beate Halsetrønning 2
Gro Anita Midtlyng 2
Marit Mogset 1
Nelly Skjølsvold 6
Stine Løkås
Elin Landsem 2

Surnadals håndballdamer fikk det som forventet svært tøft mot Flå/Lundamo. Surnadal sesongåpnet med å tape med 13 mål på bortebane, og avstanden mellom lagene var akkurat den samme i lørdagens oppgjør. Surnadal kom bakpå fra start, og leverte en svak kamp.

- Årsverste fra vår side. Å tape mot Flå/Lundamo er helt greit - de er langt bedre håndballag enn oss, men det er måten vi taper på som ikke er greit. Laget henger ikke sammen i noen faser av spillet, og det er kun Hanna Saksen som får godkjent i dag. Vi må opp mange, mange hakk til morgensdagens møte med Melhus/Gimse, sier trener Mari Vattøy.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Flå/Lundamo 14 - 27 ( 8 - 13 )
Emilie Moholdt
Ane Lyngstad
Hildegunn Henden Dalsegg 2
Elise Einum 3
Oda Bredesen
Line Mogstad
Sara Forslund
Mari Vattøy
Kine Bjørseth
Hanna Saksen 6
Kristin Lundemo Solli 2
Johanne Vattøy Sæther 1