cross håkon kvammen sæter

Seier til Kvammen Sæter

3. runde i Midt-Norsk mesterskap i motocross ble arrangert i Mosjøen i helga. Håkon Kvammen Sæter (bildet) fra Surnadal vant sammenlagt i klassen for MX junior. Råg Rindal kjørte svensk mesterskap i Årsunda, og endte til slutt på en sterk 10.plass.

Råg Rindal deltok i SM i Sverige i helga, og kvalifiserte seg direkte videre blant de 30 som går videre av 47 startende. Lørdag endte han som nummer 12 i heat 1, og søndag som nummer 8 i heat 2. Rindal endte sammenlagt som nummer 10 med lik poengsum som plassen foran.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, da det er veldig høyt nivå i Sverige, sier Rindal.

Lørdagens resultater i Midt-norsk mesterskap:
1. heat: Håkon Kvammen Sæter og Aleksander Rognskog med seier i hver sin klasse. Oliver Ervik ble nummer 11 og Jens Otnes Madsen nummer 2.
2. heat: Aleksander Rognskog med nok en heatseier i mx85. Oliver Ervik falt og endte på 15. plass. Jens Otnes Madsen tok nok en 2. plass. Håkon Kvammen Sæter kjempet i teten og endte som nummer to i mx junior.