Fotograf Lediard

Seier over Skaun 2

Lørdag 22.oktober spilte Surnadal sitt damelag i håndball sin første hjemmekamp for sesongen mot Skaun 2. Til pause var stillingen 15-8 til Surnadal, og Surnadal vant til slutt kampen 23-19.

Surnadal startet kampen bra og gikk opp i ledelsen. Forsvaret gjennom første omgangen var godt og med en sikker keeper i mål, slet Skaun 2 med å få inn mål. Keeper Eirin Mogset reddet hele 23 skudd gjennom hele kampen.

I andre omgang kom ikke Surnadal helt i gang, og slet med å få inn mål, og stillingen stod fast på 18-15 en stund. Mot slutten av kampen hentet Surnadal-damene seg inn igjen, og vant kampen 23-19.

-Bunnivået må bli høyere, og toppnivået må holde seg. Vi har hatt en god omgang og en dårlig omgang de siste kampene, forteller trener Ole Magnar Ulvund.

Likevel ble det seier, og Surnadal har nå tre av tre seiere denne sesongen i boks.