Fredag
Fredag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Svak vind
Lørdag
Lørdag Klarvær
20°
Klarvær
Svak vind
Politi ny ingress 2014 (6)

Scooterkjøring uten løyve og brudd på hytteforbudet

Sist søndag stoppet politiet en person som kjørte med uregistrert snøscooter på Vestre Nordmarka. Vedkommende hadde heller ikke løyve for scooterkjøring. Lensmannskontoret i Surnadal har fått noen meldinger om brudd på hytteforbudet, og minner om at forbudet gjelder fram til 20. april.


Uregistrert scooter og fører uten løyve

Sist søndag var politiet i Surnadal ute og patruljerte i hyttefeltene på Trollheimssida og på Nordmarka, blant annet for å se til hyttene nå som folk ikke har lov til å overnatte der. På Vestre Nordmarka ble en person stoppet for kjøring med uregistrert snøscooter. Vedkommende hadde heller ikke løyve for scooterkjøring. Saken bli anmeldt, opplyser politioverbetjent Anders Magne Ormset ved Surnadal lensmannskontor.


Oppfordrer folk om å respektere hytteforbudet

Lensmannskontoret i Surnadal har fått flere meldinger om brudd på hytteforbudet. Politiet oppfordrer folk til å respektere forskriften som sier at det ikke er tillatt å overnatte på fritidseiendom utenfor sin egen bostedskommune. Politiet minner om at brudd på hytteforbudet gir grunnlag for bot på 15.000 kroner. Forbudet mot overnatting på hytta gjelder fram til 20. april.