2_Nova[1][1]

Salvesen & Thams Entreprenør oppretter Nordbohus Orkladal AS

Nordbohus Orkladal er et nytt selskap heleid av Salvesen & Thams Entreprenør som opprettes for å øke fokuset på boligutvikling i regionen. Selskapet, som vil være meget salgs- og markedsorientert, vil ha et tett samarbeid med Vibo Entreprenør og Nordbohuskjeden sentralt. Nordbohus Orkladal vil med dette videreføre boligsatsningen til Vibo Entreprenør.

Nordbohus logo_slagord_stor[5].jpgDet nyopprettede selskapet vil ha hovedkontor på Orkanger, og fortsette sin satsning mot boligmarkedet på Nordmøre fra VIBO sine lokaler i på Syltbakkan i Surnadal og Stokkøyan i Rindal.

Salvesen & Thams, som også eier Vibo Entreprenør, forsterker satsingen inn mot boligmarkedet basert på den kvalitet og leveringsdyktighet som Vibo og Nordbohus allerede står for. Gjennom å bli mer synlig samt utvikle nye attraktive tilbud, ser Salvesen & Thams et større potensial på boligsiden enn det som tas ut i dag. Det er også verdt å merke seg at Vibo/Nordbohus Orkladal nå er den største aksjonæren i Nordbohuskjeden nasjonalt.

Nordbohus Orkladal vil etablere et eget salgskontor sentralt på Orkanger for å komme nærmere kundene.

- Vi har stor tro på at dette vil styrke tilbudet til kunder som ønsker seg inn i småhusbebyggelse i regionen. Det forplikter å representere Nordbohus med høyt fokus på kvalitet og leveringsdyktighet, sier markedsjef Pål Sande i Nordbohus.

- Salvesen & Thams vil nå kunne tilby et helhetlig tilbud av tomter, eneboliger og leiligheter for alle kundegrupper i vårt definerte nedslagsfelt, sier daglig leder Geir Arne Rao.

 

VIBO Entreprenør er medlem av Trollheimsporten