Rindal skoles 8. trinn best i landet i engelsk

Torsdag 11. desember skrev avisen Kommunal Rapport om resultatene av nasjonale prøver i engelsk, regning og lesing. Her ser du hva som ble skrevet om Rindal skoles imponerende resultater og rektor Jon Brønstads kommentar.

Kommunal rapport 1_690x518.jpg

 

Kommunal rapport 2_690x518.jpg

Her er det som står om Rindal i artikkelen du ser over:

Rindal over ambisjonen

Rindal på Indre Nordmøre ble landsbeste på åttende trinn i engelsk, og fikk tredjeplass i lesing, like bra som Bærum. Resultatet overrasker rektor Jon Brønstad på Rindal skole. – Vi er ikke vant med å prestere så høyt, men årets resultat gir skolen sterkere ryggrad til å takle dårligere plasseringer. Vi er veldig godt fornøyd med å ligge blant de 200 beste skolene i landet, så lenge vi gjør en god jobb og klarer å trekke inn foreldrene. Felles ungdomstrinn på Rindal skole var i fjor med i den nasjonale piloten Motivasjon, mestring og muligheter – skolebasert kompetanseutvikling. Kommunen har også deltatt i KS-programmet Den gode skoleeier.

– Skolen har dessuten Tid til å leve-timer, hvor elevene kan bruke valgfagressursen til det de liker best eller det de trenger å bli bedre på. Dette høyner motivasjonen til å jobbe med tyngre fag, mener Brønstad.