Sara Louise Roaldseth Torstein Heggem Mali Trønbsdal Bævre og Ida Kaspara Hyttebakk

Rindal skole i klassequizen

Rindal skole deltok i klassequizen på NRK Møre og Romsdal i morgensendingen i dag. Laget med Torstein Heggem, Mali Trønsdal Bævre og Ida Kaspara Hyttebakk håpet på minst 9 poeng, og endte opp med 8. Men de var ganske god fornøyd med resultatet likevel. 

Klassequizen er NRK sin kunnskapskonkurranse for 10. klassinger i hele landet. Laget blir plukket ut gjennom quiz-runder i klassen. De som scorer best blir plukket ut til å være med på laget, og begge kjønn skal være representert.

Først i sendinga i dag fikk laget spørsmål om hvor mange poeng de håpet på, og de svarte minst 9 poeng. Resultatet endte på 8 poeng - en veldig bra innsats av laget fra Rindal! For dette er vanskelige spørsmål. klassequizen sine nettsider er det mulighet for å prøve seg sjøl, på lignende spørsmål som de 10. klassingene får.

10. klasse Rindal skole 2015.jpg
10. klasse i amfiet ved Rindal skole etter sendingen i dag. Klassekameratene var veldig fornøyd med innsatsen.


Rindalingene håpet, og håper fortsatt på, å slå Surnadal Ungdomsskole i klassequizen. Så 10. klassingene fra Rindal lytter nok spent på radio i ettermiddag, når Surnadal skal i ilden.


Her kan du lese NRK Møre og Romsdal sitt intervju med laget fra Rindal skole, og se spørsmåla de fikk.


Forhåndsomtalen av laget fra Rindal på NRK: Vil ikke ha spørsmål om mote


Bildet over: f.v. Sara Lovise Roaldseth fra NRK Møre og Romsdal, Torstein Heggem, Mali Trønsdal Bævre og Ida Kaspara Hyttebakk