Morten Møller

Rindal kommune lanserer "Kulturboksen"

Med bakgrunn i at både Rindalshuset og Rindal kino har hatt behov for å lage nye nettsider, bestemte vi oss før jul for at vi ville utarbeide ei ny felles nettside for hele det offentlige kulturområdet i kommunen, sier kulturleder Morten Møller.

Bildet over: Morten Møller.

- Rindal folkebibliotek og Rindal skimuseum har fortsatt egne sider, men den nye nettsiden vil være en portal også til disse. Under arbeidet fant vi ut at arrangement og aktivitet skulle være i fokus, og at våre kulturtilbud skulle ha «hovedrollen» i den nye nettsiden; dvs en kalenderoversikt over kommende arrangementstilbud, sier Møller.

Denne nettsiden er nå lansert under navnet www.kulturboksen.no. Navnet kom etter en navnekonkurranse som er kjørt blant elever på mellomtrinn og ungdomstrinn ved Rindal skole. Den kan du lese mer om her.

Ettersom at kulturarrangement vil ha hovedfokus er det naturlig også å ta med ulike typer arrangement som foregår i regi av lag/foreninger o.a. i denne oversikten. Rindal kommune oppfordrer derfor alle til å sende inn arrangement på e-post til morten.moller@rindal.kommune.no. Etter hvert vil det bli lagt ut et eget innmeldingsskjema for arrangement på nettsiden som kan benyttes.

- Vi håper dette kan fungere som et felles oppslagsverk/kalender for hva som foregår av publikumsretta kulturarrangement i kommunen, og at det blir et godt supplement til andre markedsføringskanaler arrangørene benytter (Facebook etc.). Flere savner fortsatt den gamle månedlige kulturkalenderen på papir, også kjent under navnet «Blåfolder`n» - og kanskje dette kan være et bidrag til å fylle det «savnet».

Nettsiden er fortsatt under «justering» ift løsninger og muligheter, så vi tar gjerne imot innspill på nettsiden.