DSC_0069_350x232

Surnadal Skolekorps på tur

Reisebrev fra solfylte Bornholm!

Surnadal Skolekorps har vært på tur til Danmark, og har sendt reisebrev til Trollheimsporten. Turen starta onsdag, og avsluttes med retur i dag, mandag. Se bilder og les om de flotte opplevelsene skolekorpset hadde ved å klikke videre på denne saka!

Turen startet onsdag morgen kl 8 fra bussplassen på Øye, bussen kjørte oss til Værnes der vi tok fly til Kastrup.

Turen gikk videre med tog og båt til Rønne, der en buss fraktet oss til Hasle Feriepark.

Vi ankom hyttene i 22-tida med humøret på topp. Her hadde vi tilgang til basseng, minigolf og tennisbane.

Torsdag startet vi med oppmarsj i byen Gudhjem. Der gikk turen gjennom trange idylliske gater i strålende solskinn.

Oppmarsjen endte på havnen der vi spilte fellesnummer sammen med tre andre korps. Etter oppmarsjen var vi på handletur i de samme gatene.

På kvelden var vi på guidet tur til Hammershus, som er en fredet slottsruin fra 1500-tallet. Fem av korpsene spilte opp til konsert her.

Fredag var vi i Joboland, Danmarks eldste fornøyelsespark. Der deltok vi på innmarsj til parken, alle korpsene hadde konserter der, også dette i fint vær. Om kvelden var alle korpsene samlet der vi bodde til poolparty og diskotek.

Her var det luftgitarkonkurranse med en lekker pokal til vinneren. Det var en deltaker fra hvert korps i alderen 10-18 år. Johanne var kandidaten vår, hun ble stylet etter alle kunstens regler av egen stylist. Hun hadde egen fanklubb med plakater og to bodyguards som passet på.

Under finalen med tre deltakere deriblant Johanne, var spenningen stor om hvor pokalen skulle havne. Til vår store begeistring og glede kunne Johanne til slutt heve pokalen!

Lørdag hadde vi fridag. Denne ble brukt til en liten utflukt med handlerunde i Rønne.

Noen syklet, andre tok bussen mens noen var hjemme og badet. Kvelden endte med skikkelig tordenvær. Vi marsjerte inn til Hasle sentrum for å holde konsert ved Silderøgeriet på søndag.

Etter marsjen tilbake til ferieparken, holdt vi en minikonsert ved bassenget. Da siste tone for denne sesongen var ferdig, hoppet (nesten) alle store og små i bassenget med klærne på.

Mandag går turen hjem igjen etter en meget vellykket tur!

Glad turhilsen fra Surnadal Skolekorps.