Bilde Ola T 28

Positiv tilflytterkveld ved Igltjønna

Tirsdag kveld var det tilflytterkveld ved Igltjønna. Sju familier møtte opp, og de fikk informasjon om Rindal kommune, næringslivet i Rindal, turstier og gapahuker samt organisasjonslivet. I tillegg ble det servert kaffe og bakels og kvelden ble avsluttet med en liten «Rindals-quiz».

Tid til å leve-gruppa
Arrangementet ble holdt i regi «tid til å leve-gruppa», og ble med bakgrunn i at vi ønsker å ta oss litt ekstra av innflytterne i Rindal, ved å gi informasjon og poengtere at «dørståkken» er låg om de skal i kontakt med ordfører eller andre i Rindal.

Til høyre: Ola T måtte ha «jukselapp» når han skulle informere om alle de frivillige organisasjonene i Rindal...

Arrangementet var såpass spesielt at det har fått oppmerksomhet utenfor Rindal. NRK Møre og Romsdal (radio) hadde et intervju med Ordfører Ola T. Heggem i går, og i dag kontaktet de kontakte både ordføreren og noen som hadde deltatt på kvelden. Dermed ble det fleire innslag på lokalradioen.

En positiv kveld
I kommunestyremøtet i dag fortalte ordfører Ola T. Heggem om tilflytterkvelden:

- Vi var en 20-talls oppmøtte og sju familier tilstedet. Det var vi brukbart fornøyd med. Ellers fikk vi gode tilbakemeldinger, blant anna på norskkurset og mottakelsen de unge har fått på skolen. Det var trivelig, sa han.

- Problemer var at når de unge kom tilbake fra skolen snakket de rindaling - og da var foreldrene like langt, la han til og fikk humrende latter i kommunestyret.

Under: Harald Solvik er engasjert når han forteller om turstier og de barnevennlige turmålene. Nederst: Noen av de frammøtte ved Igltjønna.