dahle ingrid dannevig_690x533

Poengdeling i serieåpningen

Torsdag kveld ble det for første gang på fire år spilt damekamp i fotball i Surnadal. Samarbeidslaget Surnadal/Søya/Todalen sesongåpnet med å spille uavgjort 1 - 1 mot Dahle på AMFI Park.

Surnadal/Søya/Todalen var klart bedre enn Dahle før pause, og spilte seg til flere store sjanser. En god og rutinert Monica F. Steen i målet til gjestene stoppet imidlertig surnadalingene på en effektiv måte. Hjemmelaget skulle få lønn for strevet til slutt. I det 34. spilleminutt headet Alice Naustbakk ballen i mål på en corner, og sørget for at Surnadal/Søya/Todalen kunne gå til pause med en fortjent ledelse.

Etter pause var Dahle langt friskere enn i førsteomgangen, og trengte bare fire minutter på å utligne til 1 - 1. Bortelaget fikk tildelt en tvilsom straffe som ble satt kontant i mål. Surnadal/Søya/Todalen fortsatte å produsere store målsjanser, men flere mål ble det ikke på AMFI Park i sesongåpningen.

Trener Arild Nerland var ikke særlig fornøyd etter kampen.

- Vi førte kampen, og hadde flere store målsjanser. Dette er helt klart en kamp vi burde ha vunnet. Det positive er at scoringen kommer etter et innøvd trekk som vi trente på i går kveld. Det er gode tendenser i laget, så vi får bare stå på videre, sier Nerland.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal/Søya/Todalen - Dahle 1 - 1 ( 1 - 0 )

Eline F. Børmark
Ingrid Dannevig
Stine Øyen Saltrø
Åslaug G. Sørvik
Ragnhild Snekvik
Trude Gjørsvik
Mari Smevoll
Gine Fugelsøy
Hanne Heggset
Vilde V. Naustbakk
Alice Naustbakk

Ingrid Bæverfjord
Hanne E. Storholt

Gult kort: Trude Gjørsvik
 

dahle alice naustbakk
dahle ragnhild snekvik
dahle1
dahle2
dahle3
dahle4
dahle5
dahle6
dahle7
damelag heiarop
dahle ingrid dannevig