Perikom lanserer «Flomål»

Syv år etter «Bastuba» er Perikom endelig tilbake med mer musikk. På «Flomål» har Karstein Mauset og Jo Ranheim fått med seg profesjonelle musikere, deriblant Henning Sommerro, men de kan love at Perikom-lyden i aller høyeste grad er å kjenne igjen.

Av den originale Perikom-besetningen er det altså kun Mauset og Ranheim som er med på albumet, men som fullgode erstatninger har de leid inn musikere med lang fartstid innen norsk musikk. Mauset mener derfor den musikalske kvaliteten er bedre enn noensinne, og er spesielt glad for å ha fått Henning Sommerro med på laget. Mauset er komponist på samtlige låter og har satt melodier til tekster av Hans Hyldbakk og meldaling Astrid K. Halse, samt andre lokale bidrag.

Lørdag 5. desember startet forhåndssalget, før albumet får digital release blant annet på Spotify og iTunes på nyåret. Karstein Mauset signerer og selger CDer på Sport1 i Rindal fra 0930 til 12, og er siden å finne på AMFI Surnadal fra kl. 1230. Hvis interessen er stor nok kan vi vente oss konserter etter jul, forteller Mauset.

Flomål album foto Perikom_690x518.jpg

Amfi Kreativ har nok en gang laget det flotte CD-coveret med lokale motiv.

Karstein Mauset og Henning Sommerro foto Karstein Mauset_690x487.jpg

Karstein Mauset og Henning Sommerro i studio.

Alle foto: Perikom/Karstein Mauset