træff bjørnar dalsegg

Pangstart på sesongen

Surnadal vant årets første seriekamp mot Træff 2 på AMFI Park søndag, og fikk en drømmestart på sesongen. Bjørnar Dalsegg Sæter (bildet) scoret seiersmålet for Surnadal i det 82. spilleminutt.

Kampens første mål kom allerede etter 4 spilleminutter, der en dårlig klarering treffer Ole Kristian Gautvik, og ballen havnet i mål bak surnadalskeeper Steinar Bæverfjord Ranheim. En marerittstart på kampen for Surnadal.

Førsteomgangen var jevnspilt, tam og sjansefattig, og hjemmelaget slet med å finne rytmen i spillet, både fremover og bakover på banen. Rett før pause er Surnadal heldige som får utligning til 1 - 1. Stein Todalshaugs frispark endte i en tøff duell mellom Træffs keeper og surnadals beste spiller, Lars Mogstad. Ballen endte til slutt i mål, og var i følge Mogstad, et selvmål (se situasjonen under).

træff målsituasjon.jpg

Surnadal er langt mer på hugget etter pause, og hadde flere sjanser til å ta ledelsen. Det skulle likevel ikke bli uttelling før i det 82. spilleminutt. Minuttet før seiersmålet gjorde trener Webjørn Holten det som må kunne kalles et genistrek. I det 62. spilleminutt ble nemlig Ørjan Nes Haugen byttet ut fra forsvarsrekka, og erstattet med Vegar Brøske. Knappe tjue minutter senere ble Nes Haugen byttet inn igjen, og fikk en ny offensiv rolle. I sitt første angrep, serverte han et perfekt innlegg til Trond Resell på motsatt side, som igjen finner Bjørnar Dalsegg Sæter, som satte ballen sikkert i mål fra fem meter. 2 - 1 til Surnadal!

- Jeg synes det er artig å kunne spille på flere posisjoner, og vet at jeg kan bidra offensivt. Vi lykkes bra med det i dag, sier Nes Haugen. Han tror at nervene spilte laget et puss før pause.

- Vi var nok litt preget av nervøsitet i starten av kampen. Når det løsnet, gikk alt så mye bedre. En viktig seier for oss, sier Ørjan.

Neste kamp for Surnadal er onsdag 22. april kl 18.00. Da spilles 1. runde cupen på AMFI Park, og motstander er 1. divisjonsklubben Kristiansund. Neste seriekamp er lørdag 2. mai kl 14.00. Da kommer Vestnes/Varfjell på besøk til Syltøran.

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Træff  2 - 1 ( 1 - 1 )

Steinar B. Ranheim
Simen Einmo Engdal
Torgeir Kvendset
Lars Mogstad
Ørjan Nes Haugen
Stein Todalshaug
Sven Ranes
Ola Heggset
Andreas Dalsegg Sæter
Sander Smevoll
Bjørnar Dalsegg Sæter

Trond Resell
Vegar Brøske
Petter Eidsli
Emil Haugen Ansnes

Gule kort: Stein Todalshaug og Torgeir Kvendset

træff ola heggset.jpg
Ola Heggset har kommet inn som et friskt pust på Surnadal

træff sven ranes.jpg
Sven Ranes

træff spenst.jpg
Tøffe og spenstige dueller

træff lars mogstad.jpg
Lars Mogstad var Surnadals beste mot Træff 2

træff andreas dalsegg sæter.jpg
Andreas Dalsegg Sæter