toril moe overrekking gavesjekk2

Overrekte gavesjekk på over hundre tusen til Kreftforeningen

I september markerte Toril Moe sitt 20-årsjubileum som artist med konsert i Surnadal Kulturhus. Storstuå ble utsolgt, og Moe ønsket å gi overskuddet til Kreftforeningen og forskning mot kreft. Onsdag var hun på plass på Vardesenteret i Trondheim for å overrekke gavesjekken på 106 028,86 kroner! 

Vardesentrene er etablert av Kreftforeningen og helseforetakene, og har som formål å være møteplasser for kreftpasienter og pårørende med aktiviteter som fremmer livskvalitet, velvære og mestring.

Senteret feirer i disse dager 5- årsjubileum, og siden åpningen i 2013 har over 45 000 kreftrammede og pårørende vært innom Vardesenteret på St. Olavs hospital. 

Onsdag kveld tok Toril Moe, Brage Einum og Jense Indergård turen til Trondheim. Toril og Brage fremførte tre sanger før hun stolt overrekte gavesjekken på utrolige 106 028,86 kroner. 

Dette ble meget godt mottatt av en rørt distriktssjef for Kreftforeningen ,Eva Fånes, foran en fullsatt kantine av brukere og pårørende ved Vardesenteret.

- Det gjør godt i hjertet å få bidra til en så viktig sak som forskning mot kreft. Som jeg sa på konserten min; dessverre så blir vi alle på et eller annet tidspunkt berørt av sykdommen. Om det er en selv, en nær slektning eller en venn. Det gleder meg stort å få gi fra meg dette bidraget, sier Toril Moe.

Foto: Jense Indergård