overnatting7

Overnattingsfest i barnehagen

Førskolebarna i Midtigrenda barnehage markerer avslutningen på barnehagetida med overnattingsfest! Ni forventingsfulle barn og to spente voksne, ligger i natt på rekke og rad på flatmadrasser i barnehagen. - Vi gleder oss til å sove i sovepose, smiler de spente barna.

- Det er første gang vi i Midtigrenda arrangerer overnattigsfest, så vi er naturlig nok litt spente, sier Tove Kristin Nordvik Holten som har hatt ansvaret for førskolegruppa dette barnehageåret. Hun har fulgt denne herlige gjengen fra de begynte i barnehagen som 1-åringer, så de er i trygge hender.  Sammen med lærling Håkon Sæterbø skal de sørge for nattero på madrasserommet.

- Det var en far som sa at jeg burde få bestått fagprøve om jeg overlever natten, smiler Håkon.

Barna kom til barnehagen klokken 18.00 tirsdag kveld. Da fikk de servert taco før det ble natursti rundt huset. Etterpå var det film og popcorn som stod på programmet, før tiden var kommet for å gjøre seg klar for soveposen.

Trollheimsporten var på besøk rett før sengetid, og stemningen var upåklagelig. - Jeg har overnattet med søskenbarnet mitt og på Hunderfossen, så dette går nok bra, slår en av guttene fast. Barna var egentlig mest bekymret for om Håkon og Tove Kristin ville holde de våken med snorking...

Hvor mange timer søvn det ble, vet vi ingenting om i skrivende stund. Men vi vet at de vil få en flott opplevelse, og ei fin avslutning på ei lang og minnerik barnehagetid.

overnatting5.jpg

overnatting1.jpg

overnatting2.jpg

overnatting3.jpg

overnatting4.jpg

overnatting6.jpg

 

overnatting8.jpg