kfk lars mogstad

Overkjørt av KFK

Surnadals 4.divisjonslag gikk fredag kveld på en smell på Kristiansund stadion. Til pause ledet hjemmelaget 6 - 0, og da var kampen for lengst avgjort.

KFK åpnet sesongen med å banke Elnesvågen 11 - 0 for èn uke siden, mens Surnadal vant 2 - 1 over Frei. Fredag kveld overkjørte kristiansunderne Surnadal, og vant til slutt 7 - 0. En meget svar førsteomgang ødela for Surnadal, som slapp inn hele seks mål før pause. Tre av målene ble scoret av Jan Roger Angvik.

Surnadal hevet seg etter hvilen, men hadde likevel lite å stille opp med mot et godt hjemmelag. KFK vant til slutt 7 - 0. Surnadal spilte den siste halvtimen med 10 spillere, da spillende trener Knut Ola Høvik pådro seg to gule kort.

Neste kamp for Surnadal er fredag 5.mai. Da kommer Elnesvågen på besøk til Syltøran stadion.

Kampfakta KFK - Surnadal 7 - 0 (6 - 0)