Orientering om sentrumsplanen på Åpen dag

Rindal Pensjonistlag hadde Åpen dag 26.02. Plansjef Sivert Dombu informerte og viste tegninger av forslag til hvordan Rindal sentrum skal se ut i framtida. Her er arealer til både forretninger, boliger og friluftsaktiviteter. Rindal Pensjonistlag var spesielt interessert i muligheter for bygging av rimelige små boliger i sentrum. Boliger som kan passe både til de helt unge og til de eldre.

IMG_0272.jpg
Plansjef Sivert Dombu og Olav Helgetun (til venstre). Helgetun har gjennom Rindal Pensjonistlag engasjert seg i debatten om sentrumsplanen.

Områder i sentrum, et av dem Lykkjaområdet, var beregnet til dette. Og pensjonistlaget var vel fornøyd med det de så og hørte.

IMG_0275.jpg
Lene Steinshamn informerte om bostøtteordningen.

Åpen dag fortsatte med at Lene Steinshamn fra NAV informerte om bostøtteordningen. Alle med inntekt under 200.000 kroner kan søke. Pensjonistene ble oppfordret til å ta kontakt med NAV, v/Mary Ranheim eller Lene Steinshamn, for flere opplysninger eller for hjelp med å utforme søknad.

IMG_0277.jpg
Gudrun Moen leste dikt som fikk fram humoren.

Gudrun Moen leste dikt av Ragnhild Haugen. Det var om en kjøretur som endte i krasj, og navnet diktet het «Dyrt billigsalg». Hun framførte også brev til trøndermor fra sønnen.

God mat ble servert som alltid. Og Arvid Halsetrønning spilte til allsang som avsluttet med «Alle fugler små de er». Litt tidlig kanskje, men det nærmer seg vår.

Neste Åpen dag er 12. mars. Da er det bankens dag med utdeling av spaserstokker til dem som fyller 80 i år i 2015.


Tekst og foto: Helene Nergård