Ole Ivars kommer til Surnadal kulturhus

Ole Ivars ruller videre i sitt 50. år som band. Maken til karrière er det få andre band i Norge som kan vise til, om enn noen i det hele tatt, antall år med gjentakende suksess tatt i betraktning. Nå kommer de til Surnadal kulturhus!

Ole Ivars pressebilde 2015.jpg

Bandet er en egen institusjon og Nasjonalteatret har i år laget en musikal myntet på deres liv, et stykke som har fått glimrende karakterer og som nå igjen går for fulle hus i hovedstaden. Ole Ivars er Norges mest pris vinnende artist gjennom tidende. 16 gullplater (1 gullplate for salg i Sverige), 8 spellemannspriser, hvorav 1 er årets spellemann, kan de se tilbake på. Aldri har de vært mer ettertraktet enn i dag!

Oslo Konserthus, Olavshallen og Grieghallen er gjennomført med kjempesuksess. Nå kommer den samme konserten til Surnadal Kulturhus torsdag 5. mars kl 19.30.

Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i absolutt alle aldre, og i flere land. De har spilt til dans for ”folket” i hele sin lange karrière, men i de siste årene har de også spilt for fulle hus i kirker, konserthus, ja, til og med på åpningen av Den Norske Opera & Ballet, ble det Ole Ivars som ble tildelt det ærefulle oppdrag å spille. På sine jubileumskonserter har de med seg Jørn Kolsrud som konferansier.


Billetter kan du bestille her, på Surnadal Kulturhus sin hjemmeside.