Ragnhild Jo 2_1024x1496

Ole Flessen har sprunget samtlige Trollheimsløp

Ola Sakshaug suveren i Trollheimsløpet

Fjorårsvinner, junioren Johan Bugge, Eidsvåg, fikk solid stryk i årets Trollheimsløp av Ola Sakshaug fra Selsbakk. Han var suveren og løp på meget sterke 20,04. I de yngre klassene ble det hjemmeseier for Jo Svinsås (til høyre) som i fjor, i gutter 14 år, mens Ragnhild Mogstad, Surnadal, vant jenter 12 år. Sterke prestasjoner. Sjå mange bilder og TP TV:

Her diskuteres dagens Trollheimsløp blant løpere fra Rindals-Troll. sittende nærmest ser vi Bjørn Sæther og Frode Gønning, mens fra venstre Ole Arnold Sødal (39), Gjermund Hov (31), , Bård Nonstad (37) og Henrik Grøseth.

Mange trimmere gjennomførte også Trollheimsløpet, som gikk for 35. gang. Bare en har vært med hver gang - det er Ole Flessen (til venstre. Han kunne igjen hente seg et flott rosemåla fat. Til Trollheimsporten kunne han fortelle om tøffe tak over blaute myrer i Vålåskaret i gamle dager.

Anne Nevin, Strindheim, vant kvinneklassen. Ola Sakshaug og Johan Bugge, Eidsvåg, fulgte hverandre i litt over en runde, før Sakshaug stakk og kunne gå i mål som suveren vinner. Øyvind Bugge, Eidsvåg, tok fjerdeplass totalt etter Thomas Holm på tredje. Deretter fulgte løpere fra Rindals-Troll på rekke og rad: Henrik Grøseth, Hans Petter Lykkja, Terje Olsen, Lars Moholdt, Ole Arnold Sødal, Frode Grønning og Gjermund Hov før Håkon Selvnes, Orkdal, lura seg innimellom Hallvard Løfald, Bjørn Vonheim og Bård Nonstad.

Mange av disse løper for å komme på laget til St. Olavsloppet seinere i sommer.

Det ble hjemmeseier i seks klasser i dag, i tillegg til at Ragnhild Mogstad, Surnadal, vant jenter 12 år og Ida Mogstad, Surnadal, vant jenter 15-16 år. Jo Svinsås vant gutter 14 år, Anna Fivelstad jenter 14 år, Henrik Grøseth vant 35-39 år, Alf Petter Bøe 40-44 år, Terje Olsen 45-49 år og Edvin Bakken 60-64 år.

Resultatliste klassevis her: Resultatliste+Trollheimsløpet+110611+-+Offisiell.

Resultatliste per løype her: Resultatliste+Trollheimsløpet+110611+-+per+løype.

Sjå TP TV - videosnutter - under. Det er fra starten blant de yngste og opp mot Trollheim like etter start for senior, junior og kvinner. Ellers kan du nedenfor sjå mange bilder fra Trollheimsløpet i dag - klikk på dem og sjå dem større og i serie:

Senior, junior og kvinneklassene like etter start opp mot Trollheim. Her er det Thomas Holm, Rindals-Troll som leder an. Snutter: Willy Karlstrøm
Start for de yngste klassene fra 11-14 år.
Bugge Sakshaug_1024x782
Johan Bugge (til venstre), Eidsvåg, ble andremann - slått av Ola Sakshaug, Selsbakk. Alle foto: Willy Karlstrøm
Gjermund_1024x846
Gjermund Løfald, Rindals-Troll, tredjemann i gutter 17-18 år.
Terje Hans Petter_1024x835
Terje Olsen og Hans Petter Lykkja mot Trollbanen før mål.
HP og Terje over mål_1024x541
I mål var det omvendt - HP Lykkja slo Terje Olsen.
Klart i tet
Ola Sakshaug klart i tet før Trollbanen og mål.
Mari og Ida 2_1024x1825
Mari Muan (til venstre), Meldal, vant jenter 17-18 år, mens Ida Mogstad, Surnadal, vant jenter 15-16 år.