ak snorre larsen_550x421

Nytt tap for Surnadal

Det startet så bra for Surnadal i hjemmekampen mot Averøykameratene søndag ettermiddag, med scoring av Snorre Larsen (bildet) allerede etter 4 spilleminutter. Men gleden var kortvarig. Tre minutter senere utlignet Even Gustad for bortelaget, og lagene gikk til pause på stillingen 1-1. I andreomgangen falt intensiteten karftig hos begge lag, men det var Averøykameratene som ville mest, og samtidig hadde marginene på sin side.

Surnadal viste mye godt spill før pause, og skapte flere gode sjanser. Men de mangler fortsatt det "lille ekstra" som skal til for å avgjøre kampene til sin fordel. Surnadal burde gått til pause med ledelse. Ingen av lagene hadde godt av hvilen, for kampen dalte kraftig i intensitet og kvalitet i andreomgangen. Likevel ble det skapt sjanser som Surnadal burde klart å omsette i mål. I steden var det Averøykameratene som overtok initiativet, og i det 71.minutt scoret Vegard Ohrvik for bortelaget og ble med det matchvinner. Dette var Surnadals femte tap på seks kamper, og er plassert nest sist på tabellen.

Kampfakta Surnadal - Averøykameratene 1 - 2 ( 1 - 1 )