Picasa

Trollheimsløpet 2015

Ny rekord

Johan Bugge fra Eidsvåg IL fikk tida 18.55 på dagens Trollheimsløp. Det er 38 sekunder bedre enn gammelrekorden. Ola Sakshaug fra Selsbakk IF kom på 2.plass med Helge Langen fra Rindal IL på 3.plass. Berit Mogstad, Rindal IL ble beste kvinne foran Halsajenta Hanne Mjøen Maridal som løper for Oppdalsklubben Vollan IK.

Det var 70 deltakere i konkurranseklassene, av disse hele 46 deltakere i seniorklassen (over). Med 93 trimmere i tillegg så ble dette bedre deltakelse enn på lenge.

Johan Bugge, Eidsvåg, leda heile løpet.

Førstemann i mål i seniorklassen!

Speaker og arrangementsansvarlig Tor Jarle Bolme intervjua dagens raskeste, Johan Bugge.

Arrangøren var godt fornøyd med deltakelse av løpere i Norgestoppen. Det var godt sug i den våte løypa.

Ole Sakshaug fra Selsbakk kom på andreplass.

- Det kreves kapasitetsløpere som Johan Bugge til å vinne i denne løypa neste høst, sa Ola Sakshaug i intervju med speaker Tor Jarle Bolme. Neste høst går NM i terrengløp her i Rindal. Johan Bugge vant NM i motbakkeløp siste helg.

Været under løpet var varierende, men mange publikummere holdt ut hele tiden.

Berit Mogstad, Rindal IL, går i mål først av kvinnene.

Berit Mogstad fikk med seiren sin i dag vandrepremien, ei lita rosemalt kiste, til odel og eie.

Bjørn Sæther og Sawyer Kesselheim kom glatt i mål.

Han falt for Norge!

Sawyer Kesselheim fra Montana State Ski Team, USA, tok et ekstra langt steg for å krysse målstreken. Resultatet ble at han gikk i asfalten med skrubbsår som resultat. Det var ikke verre enn at han i lag med Erik Axelsson og Martin Muan (fra Meldal, men løper for Rindal IL) tok fram rulleskiene og «løp seg ned» med å gå på ski til Meldal etter løpet. Alle tre studerer ved Montana State University.