Ny daglig leder i RBL AS

Jon Moen er ny daglig leder i RBL AS. Rindalsbedriften driver butikk og landbruksverksted, mens den største delen av omsetninga kommer fra innkjøring av melk i hele sju kommuner, på oppdrag for Tine SA.

RBL AS har 19 fast ansatte, så dette er en betydelig arbeidsplass i Rindal. Det er 11 tankbilsjåfører som henter melk i Rindal, Surnadal, Orkdal, Agdenes, Hitra, Frøya og deler av Snillfjord. Det er en sjåfør på transport av varer. I tillegg er det fire ansatte på landbruksverkstedet og tre på kontor/administrasjon og butikk.

IMG_7860_690x483.jpg
Jon Moen og Ola Inge Svinsås foran butikken. Ola Inge Svinsås organiserer transporten i RBL AS, og er butikksjef i tillegg.


Jon Moen har allsidig erfaring innenfor landbruk, verksted og salg. Han har arbeidet på Eik Senteret Surnadal i 12 år. Der arbeidet han med butikk og deler, og det siste året med salg av traktor og redskap. Dette er også noe av det han ønsker å satse på i RBL AS. Bedriften har en samarbeidsavtale med A-K Maskiner Fannrem om salg av traktor og redskap i Rindal og Surnadal. RBL AS selger redskaper, mens A-K Maskiner selv står for salg av traktorer.

- Det er flere store aktører og hard konkurranse i dette markedet, påpeker Jon Moen. - Det er viktig å være en fullverdig leverandør i landbruksmakedet.

Nå har han vært i det nye jobben i ei uke. Og han forteller at han har blitt veldig godt mottatt, både av kollegaene og kundene som er innom.

- Det er mye nytt å sette seg inn i, blant annet med personalarbeid. Jeg må bli kjent med firmaet internt, og avdekke styrker og svakheter. Jeg har vært i en del i butikken nå, for å bli kjent med vareutvalget og møte kundene. Etter hvert vil jeg legge mer vekt på salg, og komme meg litt ut til bøndene. Det er der det skjer, sier Jon Moen. - Målet er å bedre lønnsomheten og trygge arbeidsplassene.

RBL AS driver også landbruksverksted og butikk. Butikken er allsidig, med bredt utvalg både for landbrukskunder, hytteeiere, villaeiere og fritidskunder.

- Vi har et tett samarbeid med Røv Mølle, og forhandler gjødsel, kraftfor og det de selger gjennom Norgesfor, forteller Jon Moen. - Vi har også planer om å utvide åpningstidene på butikken, for fange opp kunder som jobber til 16.00.
  
Landbruksverkstedet utfører reparasjon av alle traktormerker og redskaper, og er også servicepunkt for AK-Maskiner. Landbruksverkstedet drives i samme lokale som bilverkstedet Rindal Auto AS, i Meca Kjeden.

- Jeg mener det er en positivt for begge parter at vi har bilverksted i lokalene her, sier Jon Moen. - Det merkes at vi trekker kunder for hverandre.

IMG_7856.JPG
Landbruksverkstedet utfører reparasjon av alle traktormerker og redskaper.


Klikk her for å lese mer om RBL AS på deres hjemmesider.


Du kan også gå direkte til RBL AS sine hjemmesider ved å klikke på deres faste annonse høyt oppe i høyre marg på Trollheimsporten. Den ser slik ut:

RBL%5B1%5D.jpg