Bjørnar Nordlund

Ny byggesaksbehandler i Rindal kommune

Bjørnar Nordlund er ny byggesaksbehandler i Rindal kommune. Han ser ut til å trives i jobben, og i bygda. Det er helt greit å komme tilbake til Rindal etter endt utdanning, synes han.

Bjørnar har tatt over en del arbeidsoppgaver som Johan Helgetun tidligere har utført for Rindal kommune. Jobben som byggesaksbehandler ligger inn under FDV-avdelingen (Forvaltning, drift og vedlikehold) i kommunen. Her samarbeider man også med flere fagområder som hører inn under teknisk, som landbruk og oppmåling.

Byggesaksbehandleren er den som publikum tar kontakt med angående byggesaker, og Bjørnar svarer gjerne på spørsmål. Dette med byggesøknader kan jo være litt av en papirmølle, sier han.

Bjørnar har bakgrunn som tømrer. Han tok fagbrev hos VIBO, og har arbeidet som tømrer tilsammen et års tid etter det, forteller han. Men han så for seg å ta mer utdannelse. Etter å ha gjennomført militærtjenesten bodde han et halvt års tid i Bardufoss. Der arbeidet han som tømrer en stund, før han begynte på teknisk fagskole. Det er veldig greit å ha bakgrunnen som tømrer i denne jobben, sier han. Det er kjekt å ha sett hvordan ting fungerer i praksis før man skal begynne å planlegge.

Etter gjennomført teknisk fagskole fikk Bjørnar jobb Rindal kommune, og han synes det er hyggelig å komme tilbake til hjembygda.