NRK-besøk

Oppdatert med lenke til intervjuene

NRK på besøk

Det er ikke usannsynlig at du vil kunne se en NRK-bil kjøre rundt i Rindal og Surnadal på torsdag. NRK Møre og Romsdal er nemlig på besøk på turistreise, og onsdag gikk turen innom "gammelskulinj" og HMH Interiørdesign på Rindalsskogen.

På bildet, fra venstre og mot klokka: Hans Marius Harviken, Terje Reite, Marit Helene Aspli Harviken, Jon Storholt, Ole Trygve Foseide og Kjellaug Foseide.

NRK-journalist Terje Reite tar i disse dager turen opp fra Sunnmøre for å kikke seg rundt i distriktet, og vil i morgen få med seg både skimuseum og laksefiske, for å nevne noe. Reportasjene kan du høre mellom 14 og 16 på NRK Møre og Romsdal, samt at det også vil være muligheter for at det også kan snike seg med lokalt stoff i morgensendingene. Reite hadde hørt rykter om at rindalinger helst hører på NRK Trøndelag, og oppfordrer dermed til å skru over på NRK Møre og Romsdal disse dagene!

I regn- og tordenværet onsdag søkte Reite og NRK ly hos HMH Interiørdesign på "gammelskulinj" på Rindalsskogen for å ta en prat om skolen som nå har blitt interiørbutikk og kafé, Med på praten var også Kjellaug og Ole Trygve Foseide som var både lærere og fastboende på skolen i sin tid, og og NRK-frilanser og tidligere elev ved skolen, Jon Storholt. 

- Det gikk over all forventning, sier Marit Helene Aspli Harviken om hvordan det var å bli intervjuet på radio. Dette var første gangen hun ble intervjuet på radio, og konkluderer med at det var veldig kjekt, og god markedsføring. 

Intervjuene finner du her, ved å trykke på "4.Reisereporter", "14. Jon Storholt, bur heilt på grensa til Sør-Trøndelag" og "17. Den gamle skule på Rindalsskogen".