Hege Gåsvand_cropped_453x461

Nominert til pris

Talgø Invest ved Terje Talgø i Todalen og Gåsvand Eiendom/ Rindalslist ved Hege Gåsvand (bilde) i Rindal er to bedrifter fra vårt distrikt som er nominert til til prisen Entrepreneur Of The Year for regionen som omfatter Møre og Romsdal, Nord- og Sør-Trøndelag. Dersom en av dem skulle vinne under den regionale finalen 18. oktober, er vegen kort til landsfinale i Oslo senere i høst.
 

Konkurrenter om prisen fra region Midt-Norge er Optimar-konsernet i Giske,  Beach Mountain på Tiller, Bjørøya Fiskeoppdrett på Flatanger i Namdalen og Normilk på Levanger.

 

Det kåres regionale vinnere i seks regioner. Regionskåringen for Midt-Norge finner sted i Trondheim torsdag 18. oktober. Og vinnerne fra de regionale kåringene går videre til den nasjonale kåringen i 2012 tirsdag 27. november på Radisson Blue Plaza Hotel, Oslo

 


Ut over æren og trofeet som følger med tittelen Ernst & Young Entrepreneur Of The Year, åpner deltakelse i konkurransen for et bredt spekter av muligheter og fordeler. Entrepreneur Of The Year innebærer både lokal og nasjonal oppmerksomhet, med muligheter for å styrke virksomhetens image og profil - eksternt som internt.


 

Odd Reitan fikk prisen som årets beste verdiskaper i Entrepreneur Of The Year i 2011

 

Bilde over: Hege Gåsvand