Hilse på

På Rindal skimuseum

Nissedag i regn

Nissen kan oppfylle det meste av ønsker til jul, men været er han ikke herre over. Litt regn til tross, stemningen var høg og forventningene store da alle barnehageungene og førsteklassingene i Rindal møtte opp på museet for å møte selveste nissen og levere ønskelistene sine i dag.

Rindal skimuseum og Rindal frivilligsentral står sammen bak dette årlige arrangementet som i år var nr 12. i rekka. Opplegget er det samme hvert år, men ungene er nye. De får personlig møte nissen og overlevere ønskelistene sine. Ved et slikt personlig møte blir det anledning til å utdype og forklare ønskene sine. Nissen er ikke så stø i engelsk, derfor kan det være greit å forklare litt nærmere hva en Ipad egentlig er og hvordan en slik fungerer og hva den brukes til.

Det var også i år et stort spekter av ønsker, fra barbidokker, pisssikatt og fine kjoler til traktor og snøskuterbensin, så nissene får nok litt å stå i utover.
Servering av saft, boller og pepperkaker hører med, å synge "På låven sitter nissen" og å gå med grøt til nissen på låven.
 

Nissen er klar.jpg

Nissen er klar!

IMG_2073.jpg

Spennende og litt skummelt! - Men noen torde etter hvert å hilse på nissen

i kø.jpg

I kø for å treffe nissen

Ønskeliste.jpg

Nærkontakt med selveste nissefar

Nærmøte med nissen.jpg

Spent.jpg
 

Ønskelister 1.jpg

Ipad, hva er det? Ungene foklarer

Boller og saft.jpg

Saft og boller og nissemors pepperkaker

Koser seg.jpg

Til låven 2.jpg

Nissen på låven må få grøt!

til låven 3.jpg

Til låven.jpg
 

Nissen.jpg

Nissefar

Ann.jpg

- og nissemor

Kristin og nissen.jpg

- Så mjukt skjegget ditt er! Kristin er definitivt ikke av dem som er redd nissen, men ga bort både klapp og kos. - Andre er mer skeptisk.

Nissemor Ann.jpg

Takk til alle frivillige som var med på å lage en koselig dag for ungene!

Alle foto: Anne S.