laksekonge11_600x616

Nå blir det tur til USA!

Lørdag ettermiddag fikk Øyvind Stenseth fra Kristiansund endelig beviset på at han er årets "Laksekonge", og hele 90 000 kroner rikere. - Jeg vil bruke pengene på noe hyggelig sammen med familien. Kanskje blir det en tur til USA neste sommer!
I løpet av lørdag var det flere finaler under Norsk Laksefestival. Ingrid Børset Rødsjø vant AMFI idol, Ivar Waag vant musefellebilløpet og Stangvik oppvekstsenter var best i Energikampen.

Øyvind Stenseth var en av 303 fiskere som fredag kveld deltok i fiskekonkurransen under Norsk Laksefestival. Kristiansunderen vant med en laks på 8,5 kilo. Les mer om den saken her.

Ingrid Børset Rødsjøs  flotte versjon av sangen "Tomme ord" imponerte både publikum og juryen under talentkonkurransen, og gikk fortjent helt til topps i AMFI Idol. 10 bidrag, med til sammen 17 jenter, deltok i konkurransen.

Stangvik Oppvekstsenter var best i Energikampen 2011. Gjennom Energikampen får unger og voksne lære seg sammenhengen mellom energi og miljø, og rundt om på skolene har det blitt gjennomført ulike øvinger  - med kåring av en vinner på hver skole. Etter kvalifiseringsrunder tidligere på dagen, stod tre lag igjen i finalen: Stangvik, Valsøyfjord og Halsa. Ingen av lagene har tidligere vært i finalen i Energikampen. Etter en jevn finalerunde, var det til slutt Stangvik oppvekstsenter sitt lag som gikk seirende ut, og sørget dermed for at hele klassen får til Hunderfossen på klassetur sammen med Svorka Energi, som står bak arrangementet. På vinnerlaget var Ida Vasseng Hansen, Maren Kvande og Kristoffer Nordvik.

Ivar Waag fra Surnadal ble suveren vinner av "musefellebilløpet" som Svorka Energi arrangerer. Waags musefellebil gjennomførte løpet, som går over en 10 meter lang spesiallaget bane, på utrolige 3,44 sekunder! Han vant et gavekort på 500,- sponset av Svorka Energi.