Bergsvein Brøske, Margrethe Svinvik, Nils Håvar Øyås

Surnadal Senterparti til kommunevalget 2015:

Margrethe Svinvik på topp

Bergsvein Brøske og Nils Håvar Øyås i Surnadal Senterparti presenterte i dag nominasjonsnemndas liste til kommunevalget 2015. En samstemt nemnd fikk styret til å juble med listeforslaget som viser Svinvik som ordførerkandidat. - Nå er vi kampklare, sier lokallagsleder Øyås.

Bergsvein Brøske synes det å var en artig utfordring å bli bedt om å være leder i nominasjonsnemnda. Gleden har ikke blitt mindre etter å å ha jobbet svært godt sammen med de andre i nemda. Arbeidet har båret frukter - lista er nå klar med 30 nye og gamle navn med god fordeling på alder og kjønn. Margrethe Svinvik er kumulert på topp - dette fordi det ikke skal levne noen tvil at hun er SPs ordførerkandidat. - Vi har fått den ordførerkandidaten vi ville ha, sier Brøske klart. Svinvik har to tidligere faste perioder i kommunestyret.

- Det har vært en prosess å takke ja, men de har vært tålmodige med meg, sier Svinvik. Det er mange hensyn å ta, som til familien og arbeidsplassen, men stå på-viljen til partifellene og den gode måten partiet jobber på, samt muligheten til å vinne det hele har "trigget" meg, smiler hun. - Det er kjøle skummelt og gøttj å tenke på at man kan være med på å forme Surnadal! Brøske kommenterer at man reflektere over arbeidsmengde og konsekvenser i forkant av en slik avgjørelse, derfor setter han pris på at Svinvik har vært igjennom en grundig tankeprosess.

På andreplass har nominasjonsnemnda satt lokallagsleder Nils Håvar Øyås. - Han har bred erfaring, og vi har trua på innflytteren, sier Brøske. - Dessuten ønsker vi å vise ungdom tillit ved å sette Sondre Ormset på tredjeplass.

- Det blir et spennende nominasjonsmøte hvor dette skal vedtas, sier Øyås. - Vi er et kampklart styre som preges av stor optimisme!

 

Her følger Surnadal Senterpartis listeforslag som skal opp i nominasjonsmøtet mandag 19. januar:

Nominasjonsnemdas listeforslag pressekonferanse 8.jpg

Nominasjonsnemdas listeforslag pressekonferanse side2.jpg