IMGP6320

Målrikt på Skogsletta

Det ble storseier til hjemmelaget da Rindal og KIL/Hemne møttes til 5.divisjonskamp på Skogsletta søndag. Over 10 mål i en fotballkamp hører til sjeldenhetene, - Rindal IL slo KIL/Hemne 8-3!

Det var Rindal som åpnet best, med scoring av Roy Bolme etter kvarteret spilt. Torstein Heggem økte til 2-0 bare to minutter etterpå. Jubelen hadde knapt lagt seg før KIL/Hemne reduserer til 2-1. Da var det spilt 20 minutter.

Etter halvtimen spilt får KIL/Hemne komme lett til og setter inn to raske scoringer, og dermed hadde gjestene snudd kampen til 2-3.

Rindal utligner like før pause ved Jostein Landsem og lagene går til pause med 3-3.

I andre omgang er det et heltent Rindal-lag som er innstilt på å avgjøre kampen. Knappe kvarteret ut i omgangen går nok en gang Rindal opp i ledelsen når et innlegg fra Harald Røen spretter forbi både angripere og keeper og i mål.

62 minutter er spilt når Rindals toppscorer Roy Bolme er frampå og øker til 5-3 (bildet øverst). Samme mann setter inn sitt tredje for dagen etter 77 minutter.

På overtid er Rindal og Roy Bolme nok en gang alene med keeper og øker til 7-3, og noen minutter senere kan han også sette sitt femte, men legger denne gang ballen inn i feltet og Steinar Møller kan enkelt fastsette sluttresultatet til 8-3.

Etter en litt rotete førsteomgang, løsnet det altså skikkelig i andre, og Rindal vinner til slutt fullt fortjent. Med dagens seier går Rindal forbi KIL/Hemne og opp på en 5.plass når 7 kamper gjenstår av årets serie.