sander smevoll webjørn holten lars mogstad

Målkalas mot Frei

Surnadal var totalt overlegne mot Frei i lørdagens oppgjør på Syltøran. I vårsesongens siste hjemmekamp vant Surnadal hele 9 - 1. Sander Smevoll (t.v) scoret to ganger, og smilte bredt sammen med trener Webjørn Holten og forsvarskjempe Lars Mogstad etter kampen.

Sander Smevoll brukte kun 50 sekunder på å sende Surnadal opp i ledelsen 1 - 0, og det skulle bli mange flere mål før pause. Kampens beste spiller, Helge Krangnes Drøpping, satte inn tre fine mål på de neste tretti minuttene og var nest sist på kampens femte mål, som endte med scoring av Andreas Dalsegg Sæter. Like etter satte Smevoll inn sitt andre for dagen, og fire minutter før pause viste Bjørnar Dalsegg Sæter fram skuddfoten sin. 7 - 0 til pause!

frei duell.jpg
Mange tøffe dueller

Etter hvilen legger Frei seg langt bak med laget, Surnadal bytter mye og kampen får en annen karakter. Bjørnar Dalsegg Sæter setter to straffespark sikkert i mål i det 57. og 85. spilleminutt. Med unntak av trøstemålet kvarteret før slutt, skapte et svakt bortelag svært lite under flotte forhold på Syltøran stadion. Surnadal vant til slutt kampen 9 - 1.

Surnadal avslutter vårsesongen med bortekamp mot Dahle tirsdag kveld. I tillegg har de en "hengekamp" mot Midsund hjemme. Dato for denne kampen er ikke bestemt.

frei duell2.jpg
Bjørnar Dalsegg Sæter og Lars Mogstad 

Trener Webjørn Holten var godt fornøyd etter lørdagens målkalas.

- Vi spiller god fotball i førsteomgangen. Frei har flere gode spillere med erfaring fra høyere divisjoner, men de slipper ikke til i denne kampen. Vi jobber godt og har fire spillere på scoringslisten, sier Holten som skryter av flere av sine spillere.

- Helge Drøpping er meget god i dag, med tre scoringer og fire målgivende. Han er en av de som har stått frem i vår, og viser god gammeldags form. Sander Smevoll er godt på hugget i dag, og Lars Mogstad på kant er aggresiv gjennom hele kampen. Brødrene Dalsegg Sæter er som alltid god, sier Holten.

frei comeback knut ola høvik.jpg
Comeback av Knut Ola Høvik!

Lars Mogstad og Andreas Dalsegg Sæter drar begge i militæret til høsten. Snorre Larsen og Hampus Hoem kommer tilbake etter endt militærtjeneste. I lørdagens kamp gjorde Knut Ola Høvik et etterlengtet comeback for Surnadal etter tre år i Fjøra FK i Sogndal.

Holten er ikke bekymret for at to av lagets mest stabile spillere forsvinner.

- Det er klart at de vil bli savnet, men vi får gode erstattere. I tillegg ser jeg med glede at de unge spillerne stadig melder seg på og tar steget opp. Med unntak av bortekampen mot Eidvsåg er jeg godt fornøyd med det laget har prestert i vår. Vi er ubeseiret hjemme, og spiller god og artig fotball. Det skal bli en interessant høst, smiler Holten.

frei sander smevoll.jpg
Sander Smevoll spile en god kamp mot Frei

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Frei 9 - 1 ( 7 - 0 )

Olav With Aasgård
Simen E. Engdal
Torgeir Kvendset
Emil H. Ansnes
Ørjan N. Haugen
Stein Todalshaug
Andreas D. Sæter
Sander Smevoll
Bjørnar D. Sæter
Helge K. Drøpping 
Lars Mogstad

Vegar Brøske
Kristian Ansnes
Knut Ola Høvik
Ola Heggset
Bjarne Madaus
 

frei emil haugen ansnes.jpg
Emil Haugen Ansnes

frei kristian ansnes.jpg
Kristian Ansnes kjemper om ballen

frei ola heggset.jpg
Ola Heggset gir seg aldri!

frei ola heggset2.jpg

frei kristian ansnes2.jpg
Kristian Ansnes med stø kurs mot ballen

frei stein todalshaug.jpg
Kaptein Stein Todalshaug

syltøran flotte forhold.jpg
Flotte forhold på Syltøran i dag