Mandag
Mandag Lett sludd
Lett sludd
Lett bris
Tirsdag
Tirsdag Sludd
Sludd
Flau vind

Nå med svar på insektspørsmål!

Lesernes sommerbilder

Med masse flott vær bak oss, har mange av Trollheimsportens lesere tilbragt dager ute i Trollheimen eller på turer andre plasser i landet. Vi har fått inn mange fine bilder fra leserne, og her er et utvalg av de.

Værmeldingssiden pent.no sammenligner hva Yr og Storm melder framover. I følge siden vil varmen fortsette, men solen kan være skjult bak skyer. På lørdag vil ikke temperaturen overstige 20 grader, men fra søndag og utvover vil temperaturen ligge på rundt 20-25 grader. 

I dag, onsdag, fikk Trollheimsporten inn noen bilder av et insekt. Solveig Grytbakk som sendte inn bildene skrev "Jeg var på høtta atti Stor-Bøverdalen da et stort, tungt insekt kom flygende og satte seg på et grasstrå. Kan ikke huske å sett et slikt før. Kan noen fortelle meg hva slags insekt det er?" 

solveiggrytbakk,insekt1.jpg

solveiggrytbakk,insekt2.jpg

Vet du hvilket insekt det er? Send det inn til redaktor@trollheimsporten.no, slik at vi også får vite det.

Vi har fått dette svarforslaget fra Ove M. Aasen: Dette er en gullbasse, Potosia cuprea, larven lever i maurtuer. Det samme har Gunar bureid skrevet.

Her er flere av de flotte bildene leserne har lagt til emneknaggen #trollheimsporten. Har du noen bilder du vil dele med oss? Send de inn til redaktor@trollheimsporten.no eller ha åpen konto på Instagram og skriv " #trollheimsporten" under bildene dine.

iren.saeterbo,ingress.jpg

"Måtte bare ha det obligatoriske bilde fra Djevelporten #svolvær #lofoten" @iren.saeterbo

perkvalvik.jpg

"Broen til #himmelriket // #innerdalstårnet" @perkvalvik

solofrid.jpg

"SNOTA 1668 moh. Utsikt mot Trollhetta og Geithetta." @solofrid

tonejen.jpg

"Vannlilje #tjønnpong " @tonejen

vigdisrod.jpg

"Sommerdager som dette #innerdalstårnet" @vigdisrod

 

Tips en venn Skriv ut