Volvo Svanhild og Gøran

«Bøgdatrall» i Trudvang

Svanhild Husby og Gøran Bolme med musikervenner og lokale gjesteartister inviterer til en uformell kosekveld i Trudvang 24. - 25. oktober.

Svanhild og Gøran, to entusiastiske ildsjeler med mye humor og hjerte for lokalsamfunnet, inviterer nok en gang på en musikalsk reise med humlene Hildegunn og Holger «on tour» i Surnadal, Rindal og omegn. Forestillingen bygger videre på duoens forrige storsuksess, fjorårets Øratrall som ble spilt for fullt hus på brannstasjonen.

Årets forestilling Bøgdatrall vil gi et tilbakeblikk på fjorårets forestilling, så både gamle og nye tilskuere kan plukke opp tråden og følge humleduoen videre i deres mange opplevelser hvor de møter nye karakterer, også fra dyreverdenen. Denne gang suser de altså videre med «nye sprell, freske fakter, ny plass og nye takter» og Råne-Ronny og Sylskarpe Siv, som vi ser under, er nye karakterer som publikum introduseres for.

Svanhild og Gøran_690x460.jpg

Duoen står selv bak idé, tekst, melodi og regi, men får god hjelp av musikervennene Linda Botten, Frank Spoon Botten og Nils Inge Aasgård. Svanhild og Gøran holder kortene tett til brystet når det gjelder hvem de lokale gjesteartistene er, men kan røpe at begge kjønn er representert og at de er kjente for gode sketsjer og sang.

Trudvang_690x460.jpg

Sammen med Eldbjørg og Halvor Flatekval fra Øras Vel (t.h. i bildet) og Tor Rune Halset fra Hammerstua (t.v.) ønsker gjengen å blåse nytt liv i de gamle lokalene på Trudvang. Lokalet har siden 1909 huset blant annet tyske okkupanter og kinogjengere i løpet av sin levetid, men nå åpnes altså storsalen for latter og kos i nostalgiske omgivelser. Kanskje er du heldig og finner ledig plass på den gamle "klinarbenken" bakerst i salen?

- I år som før gis deler av overskuddet til «noe positivt vi støtter», opplyser Svanhild. Tidligere har det blitt gitt støtte til forskning på krybbedød og til Barneidretten.

Praktisk informasjon: Forestillingen varer ca. 2 timer inkludert pause. Tor Rune serverer «pøls og ståpp» med godt å drikke til. Dørene åpnes kl 19.30, aldersgrense 18 år.

Forhåndssalget starter i Trudvang allerede mandag 1. og tirsdag 2. september kl. 17 - 20. Husk kontanter! 

Bier Svanhild og Gøran_690x711.jpg