Torgdag 2019 - Foto Nathan Lediard for Laksedagene

Pressemelding:

Laksedagene 2020 avlyses

Men planleggingen av 2021-utgaven er allerede godt i gang, skriver arrangørene i en pressemelding.

Ingressfoto: Torgdagen under Laksedagene 2019 (Foto: Nathan W. Lediard, Lediard Foto).
 

På grunn av smittevernhensyn og restriksjoner i forbindelse med den pågående koronapandemien, har arrangørene bak Laksedagene i Surnadal valgt å avlyse årets arrangement.

Aktørene bak Laksedagene er Surna Elveeierlag, Surnadal kommune, Surnadal Sparebank, Surnadal konseptutvikling (SKUV), Surnadal Jeger- og Fiskerforening, Thon Hotel Surnadal og Alti Surnadal, og samarbeidsarrangementet skulle etter planen gått av stabelen 18.-20. juni.

Vi beklager at Laksedagene 2020 og alle planlagte arrangement i den forbindelse nå må avlyses.

Dette inkluderer altså blant annet utekonserter, Torgdag og familiefiske på Glønavatnet. Sistnevnte avlyses i tråd med sentrale retningslinjer fra Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Samtidig vil vi understreke at vi stiller oss fullt og helt bak gjeldende smitteverntiltak og restriksjonene disse per i dag medfører.

Laksedagene i Surnadal vil komme sterkt tilbake neste år, og datoene publikum allerede nå kan holde av er 17.-19. juni 2021.

Planleggingen av neste års arrangement har allerede startet. Det er blant annet allerede bestemt at det blir Torgdag.

– Vi kommer tilbake med tidenes Torgdag neste år, lover markedssjef Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank, som arrangerer Torgdagen i samarbeid med Surnadal kommune.

Artistene som skal stå på scenen under SKUVs utekonserter neste sommer, er også klare.

– Vi hadde fire knallsterke band klare i år, og er glade for å kunne bekrefte at alle fire blir med oss neste år, sier styreleder i SKUV, Øystein Hjelle Bondhus.

Det betyr at Augmented og headlinerne Torstein & Lisa med band står på scenen fredag 18. juni 2021, mens Verdiløse Menn og House of Holger tar over stafettpinnen kvelden etter.

Vi oppfordrer alle til å ta del i den internasjonale smitteverndugnaden ved å følge gjeldende smittevernråd, og ser framover mot Laksedagene 2021!

HoH 2019 foto Nathan Lediard.jpg
House of Holger trakk 800 tilskuere under Laksedagene 2019 (Foto: Nathan W. Lediard, Lediard Foto).