Kulturskoleelever imponerte - igjen

Hvert år før jul får elevene på Kulturskulen på indre Nordmøre vise frem hva de har lært gjennom høstens undervisning. Torsdag var det kunstutstilling i Finstuå, drama og konsert i Storstuå. Som alltid lot vi oss imponere over de mange talentene som kulturskolen fostrer opp. 

Kunstelevene til Inga Dalsegg har brukt høsten til å lage dyr av pappmache. Avispapir, vann og 10 kilo mel har gått med til å forme de mange flotte dyrene som nå står utstilt i Finstuå på kulturhuset. 

- Dette er en annerledes utstilling, og det har vært en krevende prosess. Jeg er fryktelig imponert over elevene mine som har vist stor tålmodighet. Ja, det har vært mye gris og søl, men resultatet har blitt fantastisk. Se på de kule og fargerike dyrene, sier Dalsegg. 

En av kunstnerne er 10 år gamle Maja Mogstad. Hun har laget sjiraffen Kåre.

- Det er kjempeartig med kunst, og jeg kommer til å fortsette med dette, smiler Maja som har lagt ned mye arbeid i utformingen av "Kåre".

maja mogstad.jpg
Maja og "Kåre"

Marius Mikkelsen (11) har laget denne flotte skilpadda som har fått navnet Kurt. Marius startet som kunstelev i høst, og kan være stolt over sitt flotte produkt.

marius mikkelsen.jpg
Marius Mikkelsen med sin fine skilpadde

Synnøve Meisingset (14) er kunstneren bak den tøffe dragen "Osiris". Synnøve måtte jobbe overtid de siste dagene for å bli ferdig med dragen sin.

- Det var mye jobb, og pappa måtte stille opp mot slutten slik at jeg ble ferdig, smiler kreative Synnøve.

synnøve meisingset.jpg
Synnøve Meisingset min sin drage

Drama, sang og musikk
Forestillingen i Storstuå startet med et sjarmerende dramainnslag fra "Pippi`s jul", som bestod av helt ferske skuespillere. Dette er helt sikkert en gjeng vi får se mer av i årene som kommer. Deretter var det klart for sang og musikk. I løpet av en stor time fikk vi nok en gang bekreftet at kulturskolen har mange musikalske talenter. Fra unge pianister som stod på scenen for aller første gang, til de mer drevne ungdommene vi har sett i aksjon mange ganger tidligere og som stadig utvikler seg. Mangfoldet er imponerende, og det dukker stadig opp nye ansikter som garantert vil sette sine spor i kulturmiljøet i framtida. For det er ingen tvil; kulturskolen har talenter i massevis! 

17. desember er det danseelevene sin tur til å opptre i Storstuå. 

ellen svendsen fiske.jpg
Ellen Svendsen Fiske er bare 12 år, men har allerede en stor stemme som vil glede mange i årene som kommer

sigve holten.jpg
Vi lot oss imponere over 9 år gamle Sigve Holten på slagverk - for et talent!

kin29_690x460.jpg
Dramaelevene sjarmerte alle i salen med sin versjon av "Pippi`s jul"

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale

kin moe
kin pernille torvik
kin1
kin2
kin3
kin4
kin5
kin6
kin7
kin8
kin9
kin10
kin11
kin12
kin13
kin14
kin15
kin16
kin17
kin18
kin19
kin20
kin21
kin22
kin23
kin24
kin25
kin26
kin27
kin28
kin29
kin30
kin31
saksøkt hove
saksøkt
sanna steinshamn
gunn astrid hove