Fam Fosseide_1024x681

Knall Rindølrenn

De mange turrennene rundt omkring i distriktet denne helga har til sammen fått ut mange skiløpere. I alle kategorier. Fra barn og unge og gamle til de som fyker gjennom løypa som et strek og presser seg selv på tid. På Skogsletta var det flotte forhold for alle som hadde lyst til å komme seg ut i løypa. Uansett hvilken klasse man ønsket å stille i.

I konkurranse med Klakkrennet i Hemne, Erlendrennet i Skaun og Burennet på Berkåk ble Rindølrennet arrangert for 31. gang i dag. Strålende solskinn fra morgene av fikk flerespreke folk ut i løypene. Selv om deltakerantallet har krympet betraktelig fra storhetstiden på 80 tallet, var de som var ute i løypene like godt fornøyde etter dagens renn. I år var det 91 trimmere og 13 som gikk på tid. (Turklassen)

Rennet går som vanlig med både start og innkomst på Skogsletta. Turrenklassene går 30 kilometer, mens trimmerne kan velge mellom løyper på sju, 16 eller 30 kilometer.

Et stort komitemannskap trengs hvert år for å få til slike renn. løypemannskapet ved (fra venstre) Torgrim Furuhaug og Håvard Norli hadde brukt mye av natta for å preparere og kjøre opp løyper. Gårdagens vind og snøfall gjorde det umunlig å få til å lage løypene i god tid på forhånd. Men fine løyper var det for skirennerene som kom til Skogsletta i 9-10 tida i morges.

Inge Brønstad og Even Sinnes var altmuligmenn og ståket både her og der utover dagen.

Fam Fosseide med Marit, Ole, Vetle- og Romund Blakstad var en av familiene som hadde brukt denne flotte søndagen på Rindølrenn. De mente at forholdene i løypa hadde vært flotte og de var godt fornøyd med å ha brukt dagen ute på tur- sammen.

Ved målgang ble detgaver til hele familien. Ole fikk 10 års gullmerke. Vetle og Romund hadde gått for tredje gang og fikk merke i bronsje.Og sannelig var ikke Marit blandt de heldige som ble uttrekt på startnummer og dermed fikk også hun en gave med seg hjem.

Men den største gaven var nok en flott dag i skiløypene oppi Furuhaugmarka.

 

Fredleif Myklegard er en av de riktig trofaste Rindølrennerene. Han er blandt de 11 løperne som har gått alle 31 rennene. I fjor fikk han og de andre trofaste slitere hedersplakett for 30 sammenhengende Rindølrenn! Det står det respekt av!klegasr.

Fredleif kom i mål sammen med Elise Grønli Myklegard. De hadde begge kost seg godt i solskinnet i dag og kommer sikkert igjen til neste år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigmund Reinton (781) Oddvin Meland (715) og Eyvind Nergård (716) får sammen med Andreas Furuhaug (740) og Odd Ranheim (725) representere noen av de som gikk rennet i år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berit, Ellinor og Janse Møkkelgård kom akkurat tidsnok i mål med sin trimtur til at de kunne ta imot bror  Helge som var en av konkuranseløperne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 turrennere gjør seg klar til start. Og i mål var det Runar Flønes fra Orkanger IF som var først i mål på herresiden og Gunnvor Landsem  fra IK Rindals-Troll som kom i mål først på jentesiden. Ellinor Landsem fikk forøvrig vandrepokalen til odel og eie etter å ha vunnet Rindølrennet for tredje året på rad. Gratulerer Gunnvor! Runar Flønes fikk en napp i vandrepokalen for herrene, men dette var førstenappet hans. Erlend Hoff soim vant rennet i fjor stilte ikke på start i år. Se forøvrig hjemmesiden til IL Rindøl for resultater og tider etter dagens renn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helge Møkkelgård_1024x681
Helge Møkkelgård kom i mål som andremann totalt. Han ble også nr to i klassen sin i og med at han gikk i samme klasse som Runar Flønes.
Nils Olav Volden_1024x681
Nils Ole Volden fra Krokstadøra IL ble nr tre i mål.
Lasse Skjølsvold_1024x681
Gunnvor Landsem kom i mål som nr fire totalt etterfulgt av Lasse Skjølsvold som ble nummer fem
Svein Stolsmo fra Betna IL_1024x681
Svein Stolsmo fra Betna IL
Eirik Tronvoll_1024x681
Eirik Tronvoll. Svorkmo/NOI
slepping_1024x681
Feltet var veldig oppsplittet på årets løp. Løperne kom stort sett inn en og en.Men en liten slepping kom samtidig: Gunn Sandre Holtan fra Surnadal Il hadde fått følge av Ingebrigt Henden fra Betna IL og Jon Bolme IK Rindals-Troll
Bjarne Flønes_1024x681
Mannen som kom inn på siste tid kom først i mål. Bjarne Flønes (til høyre) stillte i klasse 76 år og eldre og startet en time før de andre. Han kunne derfor ta imot sønn og vinner Runar Flønes da han kom over målstreken. Her sammen med Inge Brønstad.