DSCN1254

Nå med alle resultater

Kjølig Rindalsrenn

Årets Rindalsrenn gikk av stabelen i heller kjølig vær, men det la ingen demper på innsatsen for de 146 store og små deltakerne. Raskest for dagen ble Hallvard Løfald og Berit Mogstad -og nå med linker til alle resultater:

I 11 minusgrader gikk i underkant av 150 løpere det 49. Rindalsrennet i rekken, uten at temperaturen satte en stopper for innsatsen. Deltakelsen i seniorklassene var ikke all verden grunnet overlappende renn på Savalen, men innsatsen og deltakelsen i de yngre klassene var riktig så solid! Standhaftige gutter og jenter helt ned til 8 år fullførte sine distanser, noe som vitner om stor dedikasjon både blant store og små!

Hallvard Løfald og Berit Mogstad ble dagens raskeste mann og kvinne, Hallvard med tiden 27:31,3 på 10 km og Berit med 17:16,0 på 5 km. Til Trollheimsporten kunne Hallvard fortelle at han var fornøyd med løpet, og at målet for sesongen er junior - NM. Berit Mogstad var imidlertid ikke helt fornøyd med egen innsats; - Formen sitter ikke helt. Videre i sesongen er junior - NM hovedmålet for henne, og på spørsmål om toppen er målet, svarer hun nøkternt at hun får se hvor langt det går.

Komplette resultatlister og mange bilder (bl.a. bildet av Berit til venstre) finner du på Rindals-Troll sine nettsiderKlikk her og se reportasje på Rindals-Troll sine sider. Rindals-Troll er medlemmer av Trollheimsporten med nettsted. Bli medlemAlle medlemmer her!

 

Klikk på bildene nedenfor for å få dem større, og i serie.

DSCN1254
Ved start.
IMG_7305
Noen av de yngre løperne klare til start.
DSCN1255
Fint vær selv om minusgradene var tosifrede.
DSCN1265
DSCN1269
DSCN1277
Endelig over målstreken!
DSCN1282
DSCN1284
Vesentlig bedre temperaturer i Rindalshuset under premieutdelingen.