Picasa

Opprykk for Rindal!

Keepernes dag

Rindalsjentene sikra seg opprykk til 4. divisjon i en forrykende handballkamp i Rindalshuset søndag ettermiddag. Mye av spenninga knytta seg til lagenes meget dyktige keepere.

Keeprene, både til gjestene fra Rennebu og Rindals egen keeper, viste seg fra sin aller beste side. Flere kjappe kontringer førte ikke til skåringer. Publikum gispet flere ganger etter redningene, og applauderte!

- og det var et engasjert og rekordstort antall publikummere.

Åse Børset spilte med stor rekkevidde og gjorde solid forsvarsspill, og Malin Bjørnås var veldig målsulten og toppa målstatistikken. Ho har utvikla seg svært positivt. Grundig trening lønner seg!

Keeprene var best på banen. Fram til et stykke ut i 1. omgang var det 4-4. Men etter en timeout fant hjemmelaget ut at de skulle forsinke skudda sine litt. Det gav resultater! Rennebu hadde en teknisk meget god keeper, men endring i skuddrytmen skapte problemer med å være der skudda kom.

Etter 10 – 4 til pause, endte kampen 22 – 11. Det sikrer handballjentene fra Rindal IL opprykk til 4. divisjon.